Haberler

Müsiad İletişim Ajansını Seçti…

Güncelleme:

Türkiye'nin önde gelen sivil toplum kuruluşu ve iş adamları örgütü olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), kurumsal iletişim stratejilerini Prekare İletişim Dairesi ile yürütme kararı aldı.

17. MÜSİAD EXPO İletişim Projelerini Prekare İletişim Dairesi yürütecek

21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek 17. MÜSİAD EXPO, 22. Uluslararası İş Forumu (IBF) ve 6.Uluslararası İş Adamaları Kongresi (UGİK) çalışmalarının marka konumlama ve pazarlama iletişim çalışmaları ile basın ilişkilerini Prekare İletişim Dairesi yürütecek.

KÜRESEL İŞ DÜNYASI 17. MÜSİAD EXPO'DA BİR ARAYA GELECEK…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan fuara 27 ülkeden 95 bakanın ve bine yakın yerli yabancı satın alma firmasının katılması hedefleniyor. İş dünyasının bağlantılarını ve iş yapma kapasitesini güçlendirme noktasında önemli bir rol üstlenen 17. MÜSİAD Expo'da, T.C. Ekonomi Bakanlığı'nın desteği ile gerçekleştirilecek "Alım Heyetleri Görüşmeleri" (B2B) kapsamında küresel iş dünyasının ihtiyaçları ve gündemi tartışılacak ve yeni iş bağlantıları kurulacak.

Dünyanın farklı noktalarından binlerce işadamının bir araya geldiği, yurtdışına açılma, ihracat, ithalat, yatırım ortaklıkları, teknoloji alışverişi gibi alanlarda uluslararası işbirliği ve ortaklıklara imkan sunan 17. MÜSİAD EXPO ve 22. Uluslararası İş Forumu (IBF) bölgenin en önemli iş platformlarından biri olarak kabul ediliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Müstakil Sanayi Ve İşadamları Derneği İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title