Haberler

Müsiad 17. Olağan Genel Kurul Toplantısı

Müsiad Genel Başkan Yardımcısı Ömer Cihad Vardan, "Güven Ortamının Devam Etmesi Arzusu Toplumun Her Kesiminin Öncelikli Düşüncesi Olmalı" Dedi.

MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ömer Cihad Vardan, "Güven ortamının devam etmesi arzusu toplumun her kesiminin öncelikli düşüncesi olmalı" dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ömer Bolat'ın görevini yeni yönetime bıraktığı MÜSİAD 17. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ömer Cihad Vardan, görev süresini tamamlayan Bolat'a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. MÜSİAD'ın her zaman ülke ve millet değerlerini dikkate alarak çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Vardan, "Sonuçta MÜSİAD Anadolu'nun yükselen teşebbüs gücünü temsil eden bir başarı öyküsü haline gelmiştir.

Çalışmalarıyla birçok sivil toplum kuruluşunun oluşmasına ilham kaynağı olmuş ve halen olmaya devam etmektedir. Tabii ki ulaşılan çıta, oldukça yüksektir. Bize düşen görev ise bu çıtayı çok daha ileri noktalara taşımaktır" dedi.

En değerli görevin ülkeye hizmet olduğunu söyleyen MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ömer Cihad Vardan, "Tek dileğimiz; ülkemizde geçtiğimiz 2003-2007 yılları arasında yakalanan istikrarlı siyaset ortamı ve onunla gelen istikrarlı ekonominin devam ettirilmesidir. Çünkü istikrar, ümitleri yeşertir ve insanların yatırım yapmalarına imkan verir. Bizler MÜSİAD üyeleri olarak kaoslardan, krizlerden nemalanan kişiler değiliz. Bu nedenle sadece ülkemizdeki istikrar ve güven ortamının devam etmesini arzuluyoruz.

Hatta bu güven ortamının devam etmesi arzusunun toplumun her kesiminin birinci öncelikli düşüncesi olması gerektiğine inanıyoruz. Ülkemizin ancak bu şekilde gelişeceğini düşünüyor ve bunun da böyle sürmesini ümit ediyoruz" diye konuştu.

(CY-CY-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title