Haberler

Muş Tso, Bulanık'ta Temsilcilik Açtı

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO), Malazgirt ve Varto’dan sonra üçüncü temsilciliğini ise Bulanık ilçesinde açtı.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO), Malazgirt ve Varto'dan sonra üçüncü temsilciliğini ise Bulanık ilçesinde açtı.

Temsilcilik açılışına Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz, Bulanık Esnaf Kefaret Kredi Kooperatifi Başkanı ve Bulanık Ticaret Odası Temsilcisi Yakup Kaya, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. Temsilciliğin açılış kurdelesini Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz birlikte kesti.

Burada bir konuşma yapan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Bulanık Temsilciliğinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz ise, geçtiğimiz günlerde Malazgirt ilçesinde temsilcilik açılışı yaptıklarını belirterek, "Muş Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ilçelerimizdeki esnaf ve sanayici kardeşlerimize yönelerek ilçelerde temsilcilik açmanın mutluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Malazgirt temsilciliğimizin açılışını yaptık. Bugünde çok şükür Bulanık ilçesinde temsilcilik açtık. Tüm çabamız ilçelerimizdeki esnaf ve sanayici kardeşlerimizin tüm evrak işlerini kendi ilçelerinde yapmalarıydı. Çok şükür ilimizin en büyük üç ilçesinde temsilcilik açtık. Buradaki esnaf ve sanayici kardeşlerimiz artık evrak işlerini kendi ilçelerindeki temsilciliklerde yapabilecekler. Onurluyuz ve gururluyuz. 1 Nisan'da Muş'ta seçimlerimiz var. Bulanık ilçemizden Muş'ta yapılacak seçimlere yoğun katılım bekliyorum. Siz değerli Bulanık halkından 3 tane pırlanta kardeşimiz aday. Kendi gruplarında meclis üyesi seçimlerine katılacaklar. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Bulanık Esnaf Kefaret Kredi Kooperatifi Başkanı ve Muş TSO Bulanık Temsilcisi Yakup Kaya ise, Bulanık halkının her şeyi hak ettiğini belirtti. Başkan Kaya, "Muş ilimizin en büyük ilçesinde Muş Ticaret ve Sanayi Odası Temsilciliği açmanın mutluluğu yaşıyoruz. Sizlerin haklarını Muş'ta temsil etmek için aday olduk. Ayrıca, Bulanık ilçesinde Muş Ticaret ve Sanayi Odasına kaydını yapmak isteyen vatandaşlar, temsilciliğimize gelerek bizlerden yardım talebinde bulunabilecekler. Bizlerde kendilerine yardımcı olup, ne evrak gerekiyorsa vereceğiz. İlçede yaşayan ticaret erbabı kardeşlerimiz, bu temsilcilik sayesinde çok rahat edecekler" ifadelerini kullandılar.

Daha sonra bir otelde ilçedeki esnaflarla birlikte kaynaşma yemeğinde bir araya gelen Başkan Fatih Cengiz ve beraberindeki heyet, ardından Bulanık esnafını tek tek ziyaret ederek 1 Nisan 2018'de yapılacak seçimlere davet ettiler. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Malazgirt Bulanık Varto Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak? Derbi ne zaman, hangi gün? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri gerçek hayatta kim? Özge Özacar kimdir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title