Haberler

Muş'ta Kardeş Okul Projesi

İstanbul'un Üsküdar ilçesindeki Deniz İş İlkokulu Müdürü Rüstem Eker ve öğretmenler, Kardeş Okul Projesi kapsamında Bulanık ilçesini ziyaret etti.

İstanbul'un Üsküdar ilçesindeki Deniz İş İlkokulu Müdürü Rüstem Eker ve öğretmenler, Kardeş Okul Projesi kapsamında Bulanık ilçesini ziyaret etti.

Eker ve öğretmenler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip'e ziyaret gerçekleştirdikten sonra, kışın yardım malzemesi gönderdikleri 14 köy okulunu gezdi.

Ziyarette öğrenciler misafirlerine çiçek ve tandır ekmeği ikram etti.

Okul müdürü Eker, gazetecilere yaptığı açıklamada, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 41 okulla Kardeş Okul Projesi gerçekleştirdiğini söyledi.

Eker, "Deniz İş İlkokulu öğrencileri ve velileri bu projeye çok büyük destek verdiler. Doğu ile batı arasında hiçbir fark olmadığını, uzaklığın hiçbir anlam ifade etmediğini, kardeşliğin ve dostluğun uzak mesafeleri yakın ettiğini gördük." dedi.

Deniz İş İlkokulu öğretmenlerinden Ferda Tamer ise Bulanık ilçesini ziyaret ederek kardeşlik duygusunu bir kez daha yaşadıklarını dile getirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Edip de bu anlamlı ziyaretin kendilerini sevindirdiğini ifade ederek, "Birlikte olmayı, dayanışmayı, hoşgörüyü ve sevgiyi paylaşmak için bu proje hayata geçirildi." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Bulanık Üsküdar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title