Haberler

Muş'ta evlat nöbeti tutan anneler iftarda buluşturuldu

Güncelleme:

Muş'ta evlat nöbeti tutan anneler iftarda buluşturuldu Muş AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, çocuklarının PKK terör örgütü tarafından kandırılarak dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutarak evlat nöbetini sürdüren annelere destek için iftar programı düzenledi.

Muş'ta evlat nöbeti tutan anneler iftarda buluşturuldu

MUŞ - Muş AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, çocuklarının PKK terör örgütü tarafından kandırılarak dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutarak evlat nöbetini sürdüren annelere destek için iftar programı düzenledi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şeyma Arslan, evlatlarını HDP'den isteyen anneleri bir restoranda düzenledikleri iftarda buluşturdu. Kadın kolları teşkilatı, kadınlar ve ailelerin katıldığı iftar, akşam ezanının okunmasıyla açıldı.

"Bu bekleyiş ve kararlılığınız tüm terör örgütlerinin sonunu getirecektir"

Yemeğin ardından bir konuşma yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şeyma Arslan, Muş, Diyarbakır, Şırnak, Van, Hakkari ve Ağrı annelerinin acılarına, umutlarına ve bekleyişlerine ortak olduklarını söyledi.

Bu eylemin şüphesiz sonuç vereceğini belirten Arslan, "şu ana kadar evlatlarıyla buluşan anne babalar oldu. Bizler de istiyoruz ki diğer evlatlarımız da anne ve babalarına kavuşsun. Diyarbakır, Van, Şırnak, Hakkari, Ağrı ve Muş annelerinin 'evlatlarımızı geri istiyoruz' haykırışı ve sabırla sürdürdükleri mücadeleleri teröre ve bölücü örgütün uzantılarına vurulmuş en ağır darbelerden biri olmuştur. İnşallah bu bekleyiş ve kararlılığınız tüm terör örgütlerinin sonunu getirecektir" dedi.

"Anneler yalnız değil"

Evlat nöbeti tutan annelerden Naciye Sönmez Yıldız ise gazetecilere yaptığı açıklamada, "Allah devletimizden razı olsun. Bugün AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı bizleri iftar programına davet etti. Devletimiz güçlüdür. Bize destek verdiler, moral verdiler. Daha güçlü ve mutluyuz. Yalnız değiliz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title