Haberler

Muş: Muş'ta Kavga: 4 Yaralı

Muş'ta İki Aile Arasında Meydana Gelen Kavgada 4 Kişi Çeşitli Yerlerinden Silah ve Bıçakla Yaralandı.

Muş'ta iki aile arasında meydana gelen kavgada 4 kişi çeşitli yerlerinden silah ve bıçakla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 12.30 sıralarında Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Köy-Kent Garajı'nda meydana geldi. Oğuz ve Kartal ailelerinin İstanbul'da bulunan fertlerinin kavgaları, Muş'ta da devam edince 4 kişi yaralandı. 2 gün önce İstanbul'da kavga eden Oğuz ve Kartal ailesinin Muş'ta bulunan fertleri Köy-Kent Garajı'nda karşılaşınca kavga etti. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada, bıçakla yaralanan Muzaffer ve Burhan Kartal ile silahla yaralanan Şerafettin ve Halis Oğuz Muş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Her iki aileden de yaralıların tedavi gördüğü Muş Devlet Hastanesi'nde polis geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, silahla yaralanan Şerafettin ve Halis Oğuz'un ameliyata alındığı bildirildi. Olayla ilgili olarak geniş kapsamlı çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kavgaya karışan araçla kaçmaya çalışan 3 kişiyi de sıkı takip ardından Suboyu Köyü yakınlarında yakalayarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title