Haberler

Muş Foto Öğretmen Kızına Aşk Mektubu Yazan Öğrenciyi Dövdü İddiası

Muş Gazi İlköğretim Okulu Fen Bilgisi öğretmeni Asiye Y.nin, Vali Adil Yazar İlköğretim Okulunun 4'üncü sınıfında eğitim-öğretim gören kızına aşk mektubu yazan 5'inci sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Emri A.Olay dün (5 Ocak) saat 14.00 sıralarında çocukların eğitim-öğretim gördüğü Vali Adil Yazar İlköğretim Okulu'nda meydana geldi.iddiaya göre, Gazi İlköğretim Okulu'nda Fen Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan Asiye Y., bir öğrencinin kızına aşk mektubu yazdığını duyunca sinirlendi.

Muş Gazi İlköğretim Okulu Fen Bilgisi öğretmeni Asiye Y. nin, Vali Adil Yazar İlköğretim Okulunun 4'üncü sınıfında eğitim-öğretim gören kızına aşk mektubu yazan 5'inci sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Emri A.'yı dövdüğü iddia edildi

Olay dün (5 Ocak) saat 14.00 sıralarında çocukların eğitim-öğretim gördüğü Vali Adil Yazar İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. iddiaya göre, Gazi İlköğretim Okulu'nda Fen Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan Asiye Y., bir öğrencinin kızına aşk mektubu yazdığını duyunca sinirlendi. Kızının okuluna giden öğretmen anne, çocuğun sınıf öğretmeni ile görüştü. Ancak sınıf öğretmeni, mektup yazdığı öne sürülen çocuğu kendisine gösteremeyeceğini bildirdi. Daha sonra sınıftan çıkan Asiye Y., okulda dolaşırken bulduğu Emre A.'yı bir sınıfa sokup dövmeye başladı. Emre A., bayan öğretmenin elinden güçlükle kurtularak kaçtı.

Öğrenciyi dövdüğü öne sürülen öğretmen Asiye Y.'nin okuldan ayrılmasıyla, dayak yiyen Emre A. rehber öğretmeni Muhammet Taşbulak tarafından Muş Devlet Hastanesi Acil Servisine götürüldü. 5 Ocak günü saat 14.00 sularında meydana gelen olaydan sonra Emre A.'ya 2 günlük rapor verildi. Cumhuriyet Savcılığına başvuran Alaattin A. bu işin peşini bırakmayacağını bildirdi. Alaattin A., Bir eğitimci anne bunu yapmamalıydı. Veliler, çocuklarını nasıl böyle bir öğretmene teslim ettiklerini hiç düşünüyorlar mı Çocuğu rehberlik odasına kapatıp, yumruklayarak başını duvara vurmak bir öğretmene yakışır mı Çocuğum, öğretmenin kızına sadece 'seni seviyorum' diye not yazmış dedi.

Dayak yiyen öğrenci Emre A. ise, Beni sınıfa alıp dövmeye başladı. Vücudumu tırmaladı. Yere yatırıp, karnıma tekme ile vurdu. Ben bir fırsatını bulup odadan kaçtım. Yoksa öldürecekti diye konuştu.

Emre A.'nın eğitim gördüğü Vali Adil Yazar İlköğretim Okulu Müdürü Savaş Yıldırak, bir öğretmenin nasıl böyle bir şey yaptığına inanmakta güçlük çektiğini bildirdi. Öğretmen Asiye Y.'nin görev yaptığı Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Yılmaz da, böyle bir olayı duyduğunda şaşırdığını, öğretmenin şimdiye kadar hiçbir çocuğu dövmediğini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title