Haberler

Muş Bağımsız Milletvekili Adayı Erken Kemaloğlu'nun Seçim Çalışmaları

Muş Bağımsız Milletvekili Adayı Erkan Kemaloğlu, Seçim Çalışmaları Kapsamında Geldiği Varto İlçesinde Seçmenleriyle Buluştu.

Muş bağımsız milletvekili adayı Erkan Kemaloğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Varto ilçesinde seçmenleriyle buluştu.

Bir kahvehanede seçmenleriyle bir araya gelerek destek isteyen Erkan Kemaloğlu, seçilmesi durumunda yapacakları hakkında bilgi verdi. Daha önce Anavatan Partisi'nden seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) gittiğini hatırlatan Kemaloğlu, 22 Temmuz'da yapılacak olan 23. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde Muş bağımsız milletvekili olarak tekrar gitmek istediğini ifade etti. Yıllardır Ankara'da Muş halkının sesi olduğunu kaydeden Kemaloğlu, "Muş ve Muşlu'ya daha fazla hizmet etmek için tekrar aday oldum" dedi.

Daha sonra beraberinde bulunan Anavatan Partisi Muş İl Başkanı Adrnan Geldi ile birlikte çarşı merkezini gezerek esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Kemaloğlu ilçeden ayrıldı.

(FÇ-ŞA)

03.07.2007 12:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title