Haberler

Muş Atletizm Takımı, İmkansızlıklar İçerisinde Türkiye Şampiyonası'na Hazırlanıyor

Antalya'da Yapılan 15 Yaş Altı 2. Kademe Teknik Branşlar Seçmeleri'nde 9. Olarak İlk 12 Takım Arasına Girmeyi Başaran Muş Atletizm Takımı, Çeşitli İmkansızlıklara Rağmen Türkiye Şampiyonası İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Antalya'da yapılan 15 Yaş Altı 2. Kademe Teknik Branşlar Seçmeleri'nde 9. olarak ilk 12 takım arasına girmeyi başaran Muş Atletizm Takımı, çeşitli imkansızlıklara rağmen Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor.

Malzeme sıkıntısı olduğu için yüksek atlama çalışmalarını özel minder yerine yatakları kullanarak yapan sporcular, Türkiye Şampiyonası'nda dereceye girebilmek için oldukça sıkı bir çalışma programı uyguluyorlar. Sporcularının atletizmde büyük başarılar elde ettiğini ve teknik branşlarda yarışmaya bu yıl yeni geçtiklerini anlatan Muş Atletizm Takımı Antrenörü Aydın Koçlardan, bu alanda Muş'u en iyi şekilde temsil etmek için çaba gösterdiklerini söyledi. Atletizmde Muş'a önemli sporcular kazandırdıklarını

söyleyen Koçlardan, "Şu anda malzeme sıkıntısı çekiyoruz. İmkansızlıklara rağmen çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Sayın Valimiz İbrahim Özçimen'i makamında ziyaret ettiğimizde kendisine sıkıntılarımızı anlattık. Kendileri gerekli olarak malzemelerin alınması için bizden liste istedi. Hazırladığımız listeyi kendilerine teslim ettik. Kısa süre içerisinde engelli malzemeleri, disk, gülle, cirit, eşofman ve ayakkabı gibi gerekli olan malzemelerin alımı yapılacak. Şu anda en basit örnek olarak yüksek

atlama için minderimiz olmadığından ranzalarda kullanılan yatakları üst üste dizerek çalışma yapıyoruz. Tüm zorluklara rağmen Türkiye Şampiyonası'nda derece elde etmek istiyoruz" dedi.

(KT-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title