Haberler

Muş - Ağlatan Nevruz Yarışı

Muş Valiliği Tarafından Nevruz Kutlamaları Çerçevesinde Öğrenciler Arasında Düzenlenen Kros Müsabakalarında 12 Yaşındaki Rengi Farıt Dereceye Giremeyince Hıçkırıklara Boğuldu.

MUŞ Valiliği tarafından Nevruz kutlamaları çerçevesinde öğrenciler arasında düzenlenen kros müsabakalarında 12 yaşındaki Rengi Farıt dereceye giremeyince hıçkırıklara boğuldu.

Genç kızlar kategorisinde yarışlara katılan İlköğretim 6. sınıf öğrencisi Rengin Fırat, bitiş çizgisini dördüncü olarak tamamlayın kendini yerden yere attı. Göz yaşları hıçkırıklarına karışan Rengin'i öğretmen ve arkadaşları sakinleştirmeyince ödül töreni boyunca bir köşede göz yaşı dökmeye devam etti. Dereceye giremediği için sinir krizi geçiren genç kızı sakinleştirmek onu yarışa getiren 60 yaşındaki Dedesi Fesih Fırat'a düştü. Dede Fesih Fırat, "Torunum çok hırslı. Daha önce yapılan yarışlarda il birincisi olmuştu. Fakat bugün dördüncü oldu. Bu nedenle sinirlendi ve ağladı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title