Haberler

Muş -24 Derece

Doğu Anadolu Bölgesi'ni Etkisi Altına Alan Soğuk Hava Dalgası Yaşamı Olumsuz Etkiledi. Yeni Yılın En Soğuk Günlerinin Yaşandığı Muş'ta Gece Hava Sıcaklığı Sıfırın Altında 24 Derece Oldu. Aşırı Soğuklar Nedeniyle Hareket Halindeki Araçların Yakıtları Dondu, Ağaçlar Beyaza Büründü.

DOĞU Anadolu Bölgesi'ni etkisi altına alan soğuk hava dalgası yaşamı olumsuz etkiledi. Yeni yılın en soğuk günlerinin yaşandığı Muş'ta gece hava sıcaklığı sıfırın altında 24 derece oldu. Aşırı soğuklar nedeniyle hareket halindeki araçların yakıtları dondu, ağaçlar beyaza büründü.

Dondurucu soğuklara teslim olan Muş'ta sürücüler araçlarını geceleri soğuktan korumak için naylon ve battaniye ile kaplarken, bazı araç sürücüleri tahta kasaları yakarak depolarını ısıtmaya çalıştı. Meteoroloji Erzurum Bölge Müdürlüğü, soğuk havaların önümüzdeki cuma gününe kadar etkili olacağı uyarısında bulunurken dün gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Erzurum, Ağrı ve Ardahan'da 22, Iğdır'da 19, Kars'ta 16 ve Erzincan'da 11 derece olarak ölçüldü. Kar yağışının beklenmediği bölge yoğun sisle birlikte soğuk havanın etkisini sürdüreceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title