Haberler

Murgul Anaokulu Açılışı

Artvin Milli Eğitim Müdürlüğünce yaptırılan Murgul Anaokulu, törenle hizmete açıldı.

Artvin Milli Eğitim Müdürlüğünce yaptırılan Murgul Anaokulu, törenle hizmete açıldı.

Artvin Valisi Kemal Cirit, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ile birlikte, yaklaşık 900 bin liraya mal olan 4 derslikli 80 öğrenci kapasiteli Murgul Anaokulu'nun açılışını yaptı.

Artvin Valisi Cirit, yaptığı konuşmada, kentte çalışmaların eğitim ve turizm ağırlıklı olarak planlandığını belirterek, "Bu okulumuz 80'i aşkın çocuğumuzun eğitim yuvası haline dönüşecek. İl genelinde toplam 12 anaokulumuz bulunuyor. Anaokullarına çok önem veriyoruz. Bu anaokulları, önümüzdeki süreç içerisinde birçok yavrumuzu ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak noktaya ulaşmasını sağlayacak temel yatırım alanları olacak" dedi.

AK Parti Artvin Milletvekili Kışla ise, milletvekili görevini üstlendiği günden bu yana şehrin tüm ihtiyaçlarını karşılama gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Artvin'i eğitimde ciddi bir noktaya taşıdıklarına değinen Kışla, "Eğitimde her ilçemizdeki ihtiyaçlarımız olan yurt, okul, üniversite anlamında bir noktaya taşıdık, taşımaya da devam ediyoruz. Göreve başladığımızda Artvin, üniversite sıralamalarında 78 ile 81 arasında yer alıyordu. Geçen yıl itibariyle 31. sırada yer aldık. İnşallah 4 yıl sonra Artvin sıralamada ilk 10 içerisinde yer alacağını ümit ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Cirit ile Kışla, anaokulunun açılış kurdelesini kesti.

Öte yandan, ilçede yapımı tamamlamam 100 öğrenci kapasiteli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci pansiyonun da açılışı gerçekleştirildi.

Açılışlara, Murgul Kaymakamı Hüseyin Çam, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Dilberoğlu, Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İsrafil Kışla Kemal Cirit Artvin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title