Haberler

Muratpaşa Belediyesinden bağımlılıkla mücadelesinde Yeşilay'a destek

Güncelleme:

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, her türlü bağımlılığa karşı Yeşilay'ın yanında mücadele vermeye devam edeceklerini belirtti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, her türlü bağımlılığa karşı Yeşilay'ın yanında mücadele vermeye devam edeceklerini belirtti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Uysal, Yeşilay Antalya Şube Başkanı Dr. Mahmut Remzi Savaş ve Başkan Yardımcısı Abdullah Akgül ile makamında bir araya geldi.

Yeşilay'ın her türlü bağımlılığa karşı mücadele verdiğini ifade eden Uysal, Belediye olarak bu mücadelede Yeşilay'ın yanında olduklarını, olmaya da devam edeceklerini kaydetti.

Uysal,toplum sağlığı sorunu haline gelen tansiyon, şeker, kanser, obezite gibi hastalıklarla mücadeleyi amaçlayan Sağlıklı Muratpaşa Hareketi'nin, mutlu ve güçlü bir toplum hedeflediğini vurguladı.

Yeşilay Şube Başkanı Savaş ise nazik ev sahipliği dolayısıyla Uysal'a teşekkür etti.

Yeşilay'ın bir hizmeti olan Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) aracılığıyla tütün, alkol ve madde bağımlılığının yanı sıra teknoloji ve internet bağımlığıyla da mücadelede ettiklerini belirten Savaş, sorun yaşayan kişilere ücretsiz psikolojik ve sosyal destek sağlayarak yeniden hayata kazandırılmaları için yardımcı olunduğunu anlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Muratpaşa Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title