Haberler

Muratpaşa Dutlubahçe'de İftar Sofrası Kurdu

Muratpaşa Belediye Başkan Ümit Uysal, Dutlubahçe Mahallesi’ndeki iftar programına katıldı.

Muratpaşa Belediye Başkan Ümit Uysal, Dutlubahçe Mahallesi'ndeki iftar programına katıldı.

Muratpaşa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayının coşkusunu her iftarda başka bir mahallede yaşarken dün sofralar Dutlubahçe Mahallesi'nde kuruldu. Mahalledeki iftar için muhtarlık binasının etrafındaki sokaklara masalar kuruldu, bütün bir mahallede Ramazan sevincini birarada yaşadı. İftarda Belediye Başkanı Ümit Uysal'a Mahalle Muhtarı Zeki İmirgi'yle birlikte Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Cemalettin Çakar eşlik etti.

İftarda Başkan Uysal, komşularıyla aynı sıraya girerek iftar yemeğini aldı.

Başkan Uysal, iftarın ardından "Tutuğunuz oruçları Allah kabul etsin. Birçoğumuzun bizi buluşturan bu iftar sofralarımızda olan yemekleri yapabilecek gücü var. Ama burada can cana, yan yana olmak, aynı iftar sofrasına oturmak çok değerli" dedi. Bu sayede karşılıklı sevgi ve saygının, kent kültürü ve kent kimliğinin, Muratpaşa'da yaşamaktan onur duyma halinin yükseldiğini kaydeden Başkan Uysal, "Muratpaşa'mız bütün dünyaya örnek olacak hale geliyor" diye konuştu.

Başkan Uysal'ın konuşmasının ardından Mahalle Muhtarı İmirgi, Başkan Uysal'a teşekkür plaketi sundu. İftarda ayrıca Adnan İmirgi'nin teknik sorumluğundaki Antalya Sanayi Spor U12 futbol takımı da sahnede Başkan Uysal'la hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ümit Uysal Muratpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title