Haberler

Muratpaşa'dan Bisikletle Ulaşıma Destek

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bisikletin bir ulaşım aracı olarak kent kültürü içinde yer almasını sağlayacak her türlü etkinliğe destek olduklarını bildirdi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bisikletin bir ulaşım aracı olarak kent kültürü içinde yer almasını sağlayacak her türlü etkinliğe destek olduklarını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bisikletliler Derneği Antalya Temsilcisi Görkem Tezcanlı, Başkan Uysal'ı makamında ziyaret etti.

Tezcanlı, derneklerinin bisikletli yaşam kültürünü geliştirmek için çalıştıklarını belirterek, Kadınlar Çiçek Açıyor Platformu ile özgün bir festival gerçekleştireceklerini ifade etti.

Konyaaltı ilçesinde 6 Eylül'de başlayacak festival kapsamında, kısa bir bisiklet turuyla şehir içindeki bisiklet kullanımı ve turizmde bisiklet kullanımına dikkat çekmeyi amaçladıklarını aktaran Uysal, Uluslararası Antalya Turizm ve Bisiklet Festivalini de 7-9 Eylül tarihlerinde, Köprülü Kanyon Milli Parkında bulunan Perge Doğa Evleri'nde yapılacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Uysal da ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Muratpaşa Belediyesi olarak bisikletin bir ulaşım aracı olarak kent kültürü içinde yer almasını sağlayacak bir dizi çalışma gerçekleştirdiklerini, bunu sağlayacak her türlü etkinliğe destek olduklarını aktardı.

Bu kapsamda Muratpaşa Belediyesi'nin spor okulları programına hem yetişkin hem de çocuklar için bisiklet sürüş kurslarını dahil ettiklerini dile getiren Uysal, yaptıkları bisiklet yollarıyla Sağlık Bakanlığı'ndan almaya hak kazandıkları 2 bin 90 bisikleti ilçe sakinlerine dağıttıklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Ümit Uysal Muratpaşa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title