Haberler

Muratpaşa'da Şehitler İçin Dua

Muratpaşa Belediyesi’nin Çaybaşı, Demircikara ve Meydankavağı Mahallerini kapsayan iftar sofrasında şehitler dualar edildi.

Muratpaşa Belediyesi'nin Çaybaşı, Demircikara ve Meydankavağı Mahallerini kapsayan iftar sofrasında şehitler dualar edildi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 11 ayın sultanı Ramazan ayının 6'ncı gününde Çaybaşı, Demircikara ve Meydankavağı Mahalleleri'nden 2 bin 500'ü aşkın vatandaşla iftarda biraraya geldi. İftardan dakikalar önce iftar sofrasının kurulduğu pazar yerine gelen Başkan Uysal, çocuk, genç, yaşlı demeden vatandaşlarla selamlaştı, onlarla sohbet etti. İftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte mahalle sakinleriyle aynı sıraya girip, iftariyeliklerini alan Başkan Uysal'a DYP'den Antalya Milletvekilliği yapan Adil Aydın da eşlik etti.

Muratpaşa Muhtarlar Derneği Ahmet Akcan'la birlikte çok sayıda muhtarın da yer aldığı iftar programı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Tilavetin sonunda tüm eller Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde havalandıktan kısa bir süre sonra düşen helikopterde şehit düşen 13 asker için açıldı, tüm dualar şehitler için edildi.

Başkan Uysal, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitleri saygı, minnet ve rahmetle anarken "Şırnak Şenoba'da helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 13 askerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa Antalya Çaybaşı Yerel Haberler

title