Haberler

Muratpaşa Belediyesi Kreş Öğrencilerini Ağırladı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal tarafından düzenlenen randevusuz görüşme saatinde Dutlubahçe kreşinin öğrencilerini ağırlandı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal tarafından düzenlenen randevusuz görüşme saatinde Dutlubahçe kreşinin öğrencilerini ağırlandı.

Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın her Çarşamba Turunç Masa'da düzenlediği randevusuz görüşme saatinde Dutlubahçe kreşinin öğrencileri ağırlandı. Kreş öğrencileri, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü dolayısıyla hazırladıkları ve 'Her çocuk dünyanın geleceğidir', 'Her çocuk özeldir' gibi mesajlarla birlikte çocuklarını sahip olduğu hakları anlatan dövizlerle randevusuz görüşme saatine geldi. Çocuklar, taşıdıkları dövizlerle randevusuz görüşme saati için Muratpaşa'nın farklı mahallerinden belediyeye gelen Muratpaşa sakinlerine mesajlarını iletirken, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nün nasıl ortaya çıktığını da anlattılar. Çocuklar, yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla aynı zamanda emekli öğretmen olan Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci'yi de ziyaret etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çocuk Hakları Günü Ümit Uysal Muratpaşa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title