Haberler

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal Açıklaması

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Zeytinköy ve çevresinde kadın ve çocuklara yönelik Ankara ve Başkent üniversitelerince belediye işbirliğiyle yürütelen çalışmalara ilişkin, Zeytinköy'de sahici işler yapıp hayatı değiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Zeytinköy ve çevresinde kadın ve çocuklara yönelik Ankara ve Başkent üniversitelerince belediye işbirliğiyle yürütelen çalışmalara ilişkin, Zeytinköy'de sahici işler yapıp hayatı değiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ankara ve Başkent üniversitelerinin sosyal hizmet bölümleri ile Zeytinköy ve çevresinde kadın ve çocuklara yönelik programlar düzenlenmesi ile yaşlı evleri raporlaması için çalışma başlatıldı.

Belediyenin desteğiyle üniversitelerin ilgi bölümünde öğrenim gören 18 öğrenci, 4 Ağustos'ta tamamlamayı planladıkları program kapsamında, Zeytinköy Kadın Danışma Merkezi'nde çocukları için yaz okulu açtı, Gebizli Mahallesi'nde de kadınların ihtiyaç ve taleplerini belirlemek için saha çalışması yaptı.

Öğrencileri ziyaret eden Uysal, öğrencilerin hazırladığı ön rapor sunumunu dinledi.

Uysal, her iki üniversiteye de çalışma alanı olarak belki de Antalya'nın en zor noktasını tercih ettiği için teşekkür etti.

Saha çalışmasının sonuçları itibarıyla çok anlamlı olduğunu belirten Uysal, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimiz andan itibaren Zeytinköy ve çevresine ilişkin birçok proje önümüze getirildi. Her biri sorunları çözeceği iddiasına sahipti ama hepsinin ortak noktasını inşaat sektörü oluşturuyordu. Hal böyle olunca, bir tercih yapmak durumunda kalıyorsunuz. Biz tercihimizi bölge insanını kazanmaktan, şehir yaşamının bir parçası yapmaktan yana koyduk. Buna yönelik çalışmaya başladık ve devam ediyoruz. Siz de uyguladığınız yaz okuluyla bu çabanın bir parçası oldunuz. Teşekkür ediyorum. Biz, Zeytinköy'de sahici işler yapıp hayatı değiştirmeyi hedefliyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Ümit Uysal Zeytinköy Muratpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title