Haberler

Murat Yıldırım isyan etti: Yüksek ilgi gördüğü halde Ramo, Twitter'da engellendi

Güncelleme:

Show TV'nin reytingleri alt üst eden yeni dizisi Ramo'nun başrol oyuncusu Murat Yıldırım, dizinin dün akşam Twitter'dan engellendiğini açıkladı. Instagram hesabından paylaşım yapan Yıldırım, "Dün gece çok enteresan bir şey oldu! Ramo Twitter'da engellendi!" sözleriyle duruma isyan etti.

Show TV'nin yeni dizisi Ramo, yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı dizi, başarılı oyuncu kadrosu ve konusuyla hem reytingleri alt üst etti hem de sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasında oldu.

RAMO TWİTTER'DA ENGELLENDİ

Ramo, geçtiğimiz akşam twitter'da engellenerek büyük şok yarattı. Yurt dışında Türkiye trend listelerinde yer alan dizinin Türkiye ortamında görülmesinin engellendiği iddiası herkesi şaşırttı. Dizide 'Ramo' karakterini canlandıran Murat Yıldırım, Instagram hesabından bu duruma isyan etti. Yıldırım paylaşımında, "Dün gece çok enteresan bir şey oldu! Ramo Twitter'da engellendi! Yurt dışından Türkiye trend listesinde bütün gece yüksek ilgi gördüğü ispatlanırken, Türkiye ortamında görülmesi engellendi! Aşağıda da ispatı. Reytinglerde bizi birinci yapan seyircimize botun borcumdur..." ifadelerini kullandı.

Murat Yıldırım isyan etti: Yüksek ilgi gördüğü halde Ramo, Twitter'da engellendi

Murat Yıldırım isyan etti: Yüksek ilgi gördüğü halde Ramo, Twitter'da engellendi

Murat Yıldırım isyan etti: Yüksek ilgi gördüğü halde Ramo, Twitter'da engellendi

Murat Yıldırım isyan etti: Yüksek ilgi gördüğü halde Ramo, Twitter'da engellendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (30)

vartolu şahabettin:

çakma çukur :)) murat yıldırıma yakışmamış bu rol

8
9
yanıtYanıtla
yorumcu:

Sevgili arkadaşlar ben Adanalıyım. Ramo diye tanıttıkları şahsın ününü çok iyi biliyorum. Adana''nın Yüreğir İlçesinde ismi Cono olan Çingene kabilesinden Ramazan Namı diğer Ramço ya da Ramo''da denir ve aklınıza gelebilecek her türlü pis işin altından çıkan 1990''lı yılların pislik bir ismidir. Böyle bir şahsiyeti Halka kahramanmış gibi lanse etmek çok kötü bir durumdur. Anlatılacak başka hikaye mi yok, Yazık çok yazık.

16
0
yanıtYanıtla
salih:

kaldırın bu tür dizileri acaba o oynayanlar kendi çocuklarına seyrettiriyorlarmı ramo eşkiya çukur yahu isimlere bakın yüzlerce adam ölüyo ortada tutuklanan yok

11
0
yanıtYanıtla
ercan:

gayrimeşru işlerle uğraşan bir aile sanki çok iyimiş gibi örnek vatandaşmış gibi dizi yapılıyo ve seyrediliyo hayret genlerimize kötü örnek hayatı böyle gösteren diziler kalkmalı rütük nasıl engel olmuyo

9
0
yanıtYanıtla
bosniac:

Suçu ve suçluyu övmeyin artık, aklı yetmeyen bazı insanlar bu tipleri örnek alıp gerçek hayatta insanların hayatlarını zehir ediyor hatta hayatlarına kastediyor.

7
1
yanıtYanıtla
Buse:

Ay ramo, ramo ramo sevgilim , ramo ramo güzelim ??

3
3
yanıtYanıtla
:

aldanma, ramo dediğin deden yaşında be kızım, , , , , , ,

yanıt0
yanıt3
Zühtü:

Ne içtin sen ??

yanıt1
yanıt1
Ramo:

Buyur güzelim ne vardı

yanıt1
yanıt3
...:

Ramo nerden senın sevgılın oluyor sen manyakmısın kardeşım hem güzelım ne ya erkek adam yakışıklı olur güzel değıl canım benım

yanıt0
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title