Haberler

Murat Özdemir'in İşkence Uyguladığı Papağanı Koruma Altına Alındı

Güncelleme:

MasterChef programında tanınan Murat Özdemir'in işkence uyguladığı papağanı İstanbul Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerince koruma altına alındı.

MasterChef yarışmasından uygunsuz davranışlarından dolayı diskalifiye edilen Murat Özdemir, dün yayınladığı videoyla Türkiye'nin gündemine oturdu. Özdemir'in beslediği papağan, İstanbul Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerince koruma altına alındı.

İŞKENCE GÖREN PAPAĞAN KORUMA ALTINA ALINDI

Veteriner kontrolünden geçirilen ve gerekli röntgenler çekilen işkence gören papağanın sol bacağının kırık olduğu tespit edildi. Yaralı papağan İstanbul Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerince koruma altına alındı.

Murat Özdemir'in İşkence Uyguladığı Papağanı Koruma Altına Alındı

NE OLMUŞTU?

Beslediği papağana işkence uygulayan Murat Özdemir, videonun kısa sürede yayılmasıyla dün akşam gözaltına alındı. Köşe yazarı Ömür Gedik, katıldığı magazin programında sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınan Murat Özdemir'in sık sık tavana bakarak 'Acun' diye bağırdığı ve polislere 'Getirin o kuşu pişirip yiyeceğim. Spor yapıyorum proteine ihtiyacım var.'" dediğini söyledi.

ZABITA VE VETERİNER İŞLERİ MURAT ÖZDEMİR'İN EVİNE GİTTİ

Öte yandan Ömür Gedik, Murat Özdemir'in evine zabıta ekiplerinin gittiğini sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu: "Beşiktaş Belediyesi Veteriner İşleri yetkilileri zabıtayla birlikte kedi köpek ne varsa almak üzere şahsın evine gitti. Evde kimse yok. Dinleme yapıldı, içerden bir hayvana ait ses de gelmiyor. Tekrar gidilecek. Bilgileri paylaşmaya devam edeceğim."

Murat Özdemir'in İşkence Uyguladığı Papağanı Koruma Altına Alındı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

TESLA:

millet sakın evde fare hamam böceği öldürmeyin aman aman hayvana şiddetten hakkınızda işlem yapılabilir

1
16
yanıtYanıtla
ilahii:

bilmelisin diye söylüyorum geri zekalısın. demek bu kadar önemsiz size göre hayvanlara yapılan işkence. aynısını bu da yapar al içeri al ala alalla

yanıt1
yanıt0
yeni ateist:

ateistler ve deistler beğensiz diğerleri beğenmesin. . . oranımız belli olsun. . . hadi bakalım. . .

1
6
yanıtYanıtla
STALLİNGARDLI:

Ateıst mısın deist misin çek git şurdan komunist

yanıt3
yanıt1
selim:

ulan her komunıst ateıstmı salak

yanıt1
yanıt0
yeni ateist:

hergün o kadar inek keçi koyun kesilip öldürülüyor haber olmuyor. . . bu dangalak bir tane kuşa eziyet edince içeri alınıyor. . . kasapların kurban kesenlerin hepsi idamlık o zaman. . . yaşasın ateizm. . .

0
7
yanıtYanıtla
STALLİNGARDLI:

ben seni bulmayım seni döve döve imana getiririm

yanıt2
yanıt0
ST PETERSBURGLU:

Hayırdır Ateistmisin nesin bizm hemşeriye takılıyon

yanıt0
yanıt0
AD:

SUSAYIM YAZMAYIM DİYORUM DA BUNUN HİÇ Mİ EŞİ DOSTU YOK AĞZINI BURNUNU KIRACAK AKLINI BAŞINA AL DİYECEK. ! NE KADAR KÜFÜR , BEDDUA ETSEM AZ KALIYOR YA!!

5
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Dünyada imansızlık kadar büyük Bir zulüm yoktur..İmanı Dörtlük Olmayanlar,,her fenalıgı çekinmeden yaparlar..

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title