Haberler

Murat Nehri'ne Düşen Öğretmen Bulunamıyor

Muş'ta Vekil Öğretmenlik Yapan Bir Kişi Murat Nehri'nde Boğulurken, Ceset Arama Çalışmalarının, Su Seviyesinin Yüksek Olması Sebebiyle Sonuç Vermediği Bildirildi.

Muş'ta vekil öğretmenlik yapan bir kişi Murat Nehri'nde boğulurken, ceset arama çalışmalarının, su seviyesinin yüksek olması sebebiyle sonuç vermediği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 13.00 sıralarında Muş'un Göçmenler mezrası yakınlarında meydana geldi. Harun Can isimli vekil öğretmenin balık avlarken suya düştüğü belirtildi. Öğretmenin suya düştüğünü uzaktan gören vatandaşların jandarmaya haber vermesinin ardından Murat Nehri'nde arama çalışmaları başlatıldı. Muş'un Varto ilçesinin Şanlıca köyünde vekil öğretmenlik yapan Harun Can'ın cesedine tüm çalışmalara rağmen ulaşılamadı.

Çevredeki vatandaşların sallarla aramaları neticesinde bir sonuç alınamazken, sabah saatlerinden itibaren bölgede Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı. Motorlu botlarla Murat Nehri'nde arama yapan Sivil Savunma Müdürlüğü ekiplerinin, su seviyesinin yüksek olmasından dolayı çalışmalarını güçlükle sürdürdükleri belirtildi.

Arama çalışmalarına salla katılan vatandaşlardan Maşallah Korkmaz, daha önceden de bu bölgede boğulmaların meydana geldiğini ve tek çözümün suya dinamit atılması olduğunu söyledi. Suyun fazla ve bulanık olması dolayısıyla dalgıçların çalışamadıklarını belirten Maşallah Korkmaz, "Bu mıntıkada çok derin bir yer var. Eğer ceset oraya girmişse çıkarılması imkansızdır. Muhtemelen de öğretmenin cesedi şuan derin yerdedir. Buraya dinamit atılırsa ceset su üzerine çıkar veya akıntıya kapılıp bir yerde muhakkak kıyıya vurur" dedi.

(KT-AKK-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title