Haberler

Murat Dede ve Şemsi Ninenin İftar Konuğu Başkan Akgül

Binlerce vatanadaşı iftar sofralarında biraraya getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sürpriz ziyaretlerle de vatandaşın evine konuk oluyor.

Binlerce vatanadaşı iftar sofralarında biraraya getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sürpriz ziyaretlerle de vatandaşın evine konuk oluyor. Yaşlılarımızın gönüllerini hoş tutmak ve mutlu etmek gerektiğini belirten Akgül, "Bugün de Murat dedemizin ve Şemsi ninemizin evine iftara konuk olduk. Amacımız onları unutmadığımızı ve yanlarında olduğumuzu göstermek" dedi.

Üreğil Mahallesi'nde 86 yaşındaki Murat dede ve 80 yaşındaki Şemsi ninenin evinde iftar açan Akgül, "Belediye olarak ilçemizde binlerce kişilik iftar sofraları kuruyoruz. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelerimize her türlü destekte bulunmaya çalışıyoruz. Ama ev ziyaretleri bir başka anlamlı ve hoş oluyor. Bugün de çok kıymetli büyüklerimizi ziyaret edip iftar sofrasına misafir olduk" dedi.

İftar sonrası eski Ramazanları ve komşuluk ilişkilerini anlatarak Akgül ile geçmişi yad eden Murat dede; "Eskiden kömürü sırtımızda taşır dört duvar eve götürürdük, şimdi her şey kolaylaştı. Devir kolaylaştıkça maalesef bazı şeyler de unutuldu. Bugün evimize gelerek unutulan değerleri bizlere tekrar yaşattınız. Buna hep devam edin" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mesut Akgül Mamak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title