Haberler

Murat Dalkılıç, Düeti Göz Göze Yaptı

Güncelleme:

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde Büyük Şov mesajının verildiği, bugüne kadar denenmemiş özel sahne tasarımı ve içeriğiyle tam bir görsel şölen sunan Dalkılıç Harbiye sahnesinde şahlandı.

Dev Türk Bayrağı ve Dev Atatürk Portresi ile Zafer Bayramı kutlaması

Ünlü sanatçı Konserin Zafer Bayramı'na denk gelmesi açısından 30 Ağustos Zafer Bayramına özel bir kutlama yaparak konserine başladı. Zafer Bayramı'na denk gelen konserin açılışında teknoloji destekli görsel bir şölen yaşatan Murat Dalkılıç'ın konserine müzik eşliğinde fiziksel hareketleriyle komut vererek işaret ettiği 200 m2 LED ekranlarda açtığı Mustafa Kemal Atatürk imzasıyla dev Türk Bayrağı ve Atatürk portresi hologramı ile yaptığı Zafer Bayramı kutlaması alanını tıklım tıklım dolduran binlerce hayranından büyük alkış aldı. Binlerce kişinin doldurduğu ve büyük şova imza attığı konserinin açılışındaki yaptığı Zafer Bayramı kutlaması için; Murat'ın Harbiye Zaferine Dört Dörtlük açılış yorumları yapıldı. Dalkılıç 30 Ağustos Zafer Bayramı için böyle özel günde sizlerin karşısında olmak benim için büyük onur sözleriyle dakikalarca alkışlandı.

EPİK ALBÜMÜNÜ HARBİYE SAHNESİNDE GÖRÜCÜYE ÇIKARDI.

Müzisyenin hayranlarını kariyerinde dünden bugüne yolculuğa çıkardığı özel repertuarında büyük beğeni toplayan Epik albümünden de yeni şarkılarına yer verdi. Dev harbiye korosu ile bütün şarkılarını söyledi.

50 HAYRANI İLE ÖZEL DANŞ ŞOVU

50 Hayranı ile yaptığı dans şovu geceye damgasını vurdu. Hayranları ile dünya standartlarında dans şov yaptı.

Murat Dalkılıç"Feristah" şarkısında daha önce sosyal medya üzerinden gönderdikleri dans videolarından seçilen hayranları ile sahnede yaptığı dans şov ile büyük beğeni topladı. 50 kişi oluşan hayranları ile özel dans gösterisi ile sahnede devleşti.

GÖZ GÖZE BİS DÜETİ

Konseri bitiminde ayakta alkışlanan Dalkılıç bir daha tezahüratlarına karşı koyamayıp "Boya Gitsin" şarkısıyla Bis yaptı. Albümünde eşi Merve Boluğur ile birlikte seslendirdiği "Boya Gitsin" şarkısında komutları ile yönlendirdiği dev ekranlarda eşinin gözlerinin açılması ile eşiyle göz göze düet yaptı. Şarkıya sonrasında eşinin yanına giderek şarkının son bölümünü eşiyle birlikte söyledi.

Kıyamadım İkimize şarkısında Gitarıyla yaptığı solo gösteriyle dünya yıldızlarını aratmadı.

VARILLERLE RİTİM ŞOV YAPTI

La Fontaine şarkısında Ritim Grubundan Genç yetenek Yusuf Özer ile yaptığı varıl davul şov ile Harbiye'de yer yerinden oynadı.

DUYGULANDIRAN PANKART

Konser alanını tıklım tıklım dolduran izleyicilere dev konseri ile unutulmaz bir müzik şöleni yaşatan Dalkılıç hayranlarının açtığı pankart karşısında duygulandı. Hayranlarının açtığı pankarttaki"Yahu Harbiye yandı! Büyük şov var dediler Urfa'dan geldik! Pop 'un son kralı"Pankartlarını okuyan Dalkılıç sahneden teşekkür etti

MURAT DALKILIÇ KONSERİNE ÜNLÜ AKINI

Ünlüler Murat Dalkılıç Konserine Akın etti Birçok ünlü isime de ev sahipliği yapan Murat Dalkılıç konserini izlemeye gelen isimler arasında, Merve Boluğur, Buse Terim, Aslıhan Güner, Hande Subaşı Emre Kaya, Kadir Doğulu, Alı Biçim, Serenay Aktaş, Engin Altan Düzyatan, Pelin Karahan, Polat Yağcı gibi isimler bulunuyordu.

HARBİYE'NİN EN İDDİALISI DALKILIÇ

Hazırlıkları 6 aydır süren merakla beklenen konserinde murat Dalkılıç konserinde bugüne kadar denenmemiş özel sahne tasarımı ve içeriğiyle tam bir görsel şölen sunarak Harbiye'nin en iddialı konserini gerçekleştirdi. Konserin merdiven biletleri dahi tamamen satılması dev konsere olan ilgiyi gözler önüne serdi.



Kaynak: Bültenler / Magazin

Mustafa Kemal Atatürk Murat Dalkılıç Harbiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title