Haberler

Aşklarıyla Herkesi Şoke Eden Murat Dalkılıç ile Hande Erçel İlk Kez Görüntülendi

Güncelleme:

Merve Boluğur ile eylül ayında ayrıldıktan sonra genç oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşayan Murat Dalkılıç herkesi çok şaşırtmıştı. Dalkılıç, Erçel ile ilk kez görüntülendi.

Merve Boluğur'la iki yıllık evliliği eylül ayında sona eren şarkıcı Murat Dalkılıç, oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşama başlamıştı. Ancak ikili bu zamana kadar fotoğraf vermemişti. Sonunda aşıklar birlikte görüntülendi.

İKİLİNİN AŞKI BELGELENMİŞ OLDU

Murat Dalkılıç, Hande Erçel'e kardeşi Gamze Erçel'in doğum gününde eşlik etti. Bu doğum günü partisinde ikilinin aşkı da belgelenmiş oldu.

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel İlk Kez Birlikte Görüntülendi

"HANDE'YE ÇOK AŞIĞIM'

Ayrılık acısı kısa süren Murat Dalkılıç, yeni sevgilisini geçen günlerde yakın arkadaşlarıyla da tanıştırmIştı. Şarkıcı çıktıkları yemek sırasında bir de itirafta bulunmuş, "Ben Hande'ye çok aşığım" demişti. Duygusal anlar yaşayan Hande Erçel ise gözyaşlarına engel olamamıştı.

İşte ikilinin o fotoğrafı:

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel İlk Kez Birlikte Görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Dalkılıç Merve Boluğur Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

TUTKU:

TENCERE YUVARLANMIŞ KAPAĞINI BULMUŞ. .

7
0
yanıtYanıtla
Seloo:

Askmi yoksa gönül eglendirmemi

6
0
yanıtYanıtla
şefik fazıl sayanyürek:

bunların alayının aşkları sahte.

6
0
yanıtYanıtla
Yorum:

Insanları şu Hayattan Bezdirmeyin !!! Ondan ona ondan ona....aaaa....bu ne yaaaa..?????? " Utanma " Kalmdı, doğru !!!!!!

3
0
yanıtYanıtla
NAZLI:

MİNİK SİBEL CAN

2
0
yanıtYanıtla
Bora:

Eee yeni bir es degisimine tanik oluyoruz...bir ay sonra hande ercel "muratin yeni sevgilisinin olmasi beni ilgilendirmiyor biz arkadasca ayrildik"" sanatcilar arasinda bunlar normal biri hosuna gider yatar kalkar hevesini alir gider adinida sevgili korlar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title