Haberler

Murat Boz Efsaneler Diyarında

Güncelleme:

Murat Boz, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Antalya The Land of Legends'da sevenleriyle buluştu.

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Murat Boz, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla önceki akşam Antalya'nın efsanesi The Land of Legends'da sevenleriyle buluştu. Pop müziğin sevilen ismi Murat Boz konserinde yaklaşık 5 bin kişilik coşkulu bir izleyici kitlesi vardı.Her yaştan izleyicinin yanı sıra, The Land of Legends Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince'nin iş ve sanat dünyasından davetlileri de konseri izleyenler arasındaydı.

Gün içerisinde The Land of Legends Theme Park'ta deneyim yaşayan konuklar, saat 20:30'da Franco Dragone ve ekibi tarafından sahnelenen Müzikal Bot Şöleni'nin ardından, Avrupa'nın en büyük çadır gösteri merkezi Chapito'da, heyecan ve adrenalin dolu sahne gösterilerini izlediler.

20 Nisan'da yeni sezona kapılarını açan The Land of Legends, geçtiğimiz sezon olduğu gibi 2017 sezonunda da konserler, festivaller ve yeni sürprizlerle çocuklara, gençlere ve kendini genç hissedenlere daha önce hiç bilinmeyen ve yepyeni büyülü bir dünyayı tanıma olanağı sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Boz 19 Mayıs Türkiye Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title