Haberler

Murat Başaran Ölüdeniz'i Salladı

Güncelleme:

10. Ölüdeniz Kültür ve sanat festivalinde sahneye çıkan Murat Başaran, şarkılarıyla tatilcileri coşturdu.

10.ncu Ölüdeniz Kültür ve sanat festivalinde sahneye çıkan Ünlü sanatçı Murat Başaran şarkılarıyla tatilcileri kıpır kıpır oynattı.

Ölüdeniz Hisarönü meydanında gerçekleşen Murat Başaran konserine iki hafta önce aile arasında kıyılan nikah ile evlenen Murat Başaran şarkılarını seslendirirken eşi Pınar Başaran'da bir kenardan cep telefonu ile fotoğraflarını çekip dinledi. Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ve çok sayıda vatandaşın ve tatilcinin izlediği Murat Başaran bir birinden güzel şarkılarının yanı sıra nostalji yaparak eski şarkı ve türküleri de seslendirdi. Sahnede çok mutlu olduğu gözlenen sanatçı zaman zaman hareketli şarkılarla hem kendi oynadı hemde oynattı. Bir ara eline aldığı gitarla iki ayrı şarkı seslendiren Murat Başaran'a Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık tarafından Ölüdeniz Belediyesinin plaketi sunuldu. İstek şarkılara da yer veren sanatçı Ankara türkülerini de seslendirince hemen herkes oynadı. Sanatçı gazetecilere "2013 yılı bomba gibi geçiyor. Eylül ayı sonunda ekim başında düğünüm var. Bir de albüm gelecek. Bomba gibi bir yıl geçiriyorum"dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Kocabıyık Ölüdeniz Fethiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title