Haberler

Murat Aydın: "Beykoz'da Düzenleyeceğimiz Festivallerle Yeni Bir İstihdam Kapısı Açacağız"

Murat Aydın: "Beykoz'da düzenleyeceğimiz festivallerle yeni bir istihdam kapısı açacağız" Murat Aydın'dan Beykoz'da turizmi canlandırma atağıİSTANBUL - AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, partisinin Yalıköy'de bulunan seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

Murat Aydın : " Beykoz'da düzenleyeceğimiz festivallerle yeni bir istihdam kapısı açacağız"

Murat Aydın'dan Beykoz'da turizmi canlandırma atağı

İSTANBUL - AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, partisinin Yalıköy'de bulunan seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Başkan Aydın, "Beykoz'da düzenleyeceğimiz festivallerle yeni bir istihdam kapısı açacağız" dedi.

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında partisinin Yalıköy'de bulunan seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Burada partililerin yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Aydın, Beykoz halkının kendilerine yetki vermesi durumunda Beykoz'u daha mutlu, huzurlu bir yer haline getirmek için çalışacaklarını belirtti. Beykoz ile ilgili hayata geçirmek istediği projelerinden bahseden Aydın, "Beykoz'da düzenleyeceğimiz festivallerle yeni bir istihdam kapısı açacağız" dedi.

Murat Aydın'dan Beykoz'da turizmi canlandırma atağı

Beykoz'da çeşitli turistik faaliyetlerin hayata geçirilmesiyle istihdam ile ilgili yeni adımlar atılabileceğini söyleyen Aydın, "Her hafta bir tane yapılacak şekilde, Mayıs'ta başlayıp Eylül'e kadar sürecek olan festivaller düzenleyeceğiz. Sadece tek bir Beykoz festivali ile sınırlı kalmayacağız. Camından, balığına, spordan, balına, kirazından paçasına kadar her şeyle ilgili festival yapılabilir. Her hafta, her tarafta farklı bir festival düzenlenebilir. Her hafta bir köyde, bir mahallede festival yaparsak Beykoz sürekli gündemde kalır. Buna bağlı olarak ilçemize gelen giden olur, bizler için motivasyon olur, iş olur, AŞ olur ve istihdamla ilgili adımlar atılmış olur" şeklinde konuştu.

"Beykoz halkından yetki alırsak, Beykoz'un mutluluğu ve huzuru için çalışacağız"

Beykoz'da yaşamı daha kolay, mutlu ve huzurlu kılmak adına ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Başkan Aydın, "Sizlerden alacağımız yetki, sizlerin yoğun çalışması ve gayretleriyle burada hizmet etmek, çalışmak istiyoruz. Beni, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın görevlendirdi ve bana, "Beykoz halkı sana o yetkiyi verirse Beykoz'a hizmet edeceksin" dedi. Biz de yetki alırsak hizmet edeceğiz ve İnşallah yetkiyi de alacağız. Hizmetin amacı, burada yaşayan insanları daha mutlu etmektir. Bundan sonra bizi mutluluğa götürecek olan projeler nelerse onlarla ilgilenecek ve Beykoz'da yaşamı daha kolay, daha huzurlu kılmak Beykoz'u daha mutlu bir yer haline getirmek adına elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Murat Aydın'ın konuşmasını gerçekleştirdiği esnada yanına gelen bir partili, "Başkan Aydın'ın söylediği potansiyellerin hepsi burada var fakat engellediler. Murat Bey tüm bunları aşacak. Beyefendi, yolun açık, gazan mübarek olsun. Allah yanındadır, biz yanındayız. Beykoz da bu potansiyele sahiptir" şeklindeki ifadelerle Başkan Aydın'a olan güvenlerinin tam olduğunu belirtti.

(DCC-YEŞ-EY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Murat Aydın Beykoz Aydın Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title