Haberler

Muradiye'deki Bendimahi Çayı Kısmen Dondu

VAN'ın Muradiye ilçesinde bulunan Bendimahi Çayı ve üzerindeki balık bendi kısmen dondu.

VAN'ın Muradiye ilçesinde bulunan Bendimahi Çayı ve üzerindeki balık bendi kısmen dondu. Göletin buz tutan yüzeyi üzerinde yürüyen vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mayıs ve Haziran aylarında İnci Kefal balıklarının tersine göçüne ev sahipliği yapan ve eşsiz görüntülere sahne olan Bendimahi Çayı ve üzerindeki balık bendi, havaların eksi 15 derecelere düşmesiyle kısmen dondu. Donan göletin buz tutan yüzeyi üzerinden vatandaşlar yürüyerek fotoğraf çekti. Van Gezi Platformu üyeleri de bu manzarayı görmek için yerli turistlerle birlikte Bendimahi çayına geldi. Gördükleri manzaraya hayran kaldıklarını söyleyen platform üyeleri, Van'ın doğasıyla önemli bir kent olduğunu söyledi.

İzmir'den Van'a geldiğini söyleyen Hakan Bakır, "Van gerçekten doğası çok müthiş bir kent. İzmir'den 1750 kilometreden buraya geldim. Herkese tavsiye ediyorum. Van gezilmesi görülmesi gereken bir yer. Güzel olan tarafı buranın yazı ayrı, kışı ayrı güzel. Yazın geldiğimizde Balık göçünü göreceğiz o da muhteşem. Hava çok temiz. İzmir'den gelen arkadaşlar havanın onları çok etkilediğini söylüyorlar. Van Türkiye'de en fazla güneş alan kentlerden bir tanesidir." dedi.

Tur sorumlusu Emin Server ise "Çok güzel kartpostallık bir görünümle karşılaştık. Muradiye Şelalesi, Şeytan Köprüsü ve Balık Bendi gezilerimiz gerçekleştirdik. Van bence doğa güzellikleriyle bir turizm cennetidir. Balık Bendi kışın da yazın da gezilir" dedi. - Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muradiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title