Haberler

    Münih'te Öldürülmen Hüseyin, Gümülcine'de Toprağa Verildi

    Münih'te bir alışveriş merkezinde cuma günü meydana gelen silahlı saldırıda üçüz kardeşlerinden biri olan Gülfer'i korumak isterken hayatını kaybeden 17 yaşındaki Hüseyin Dayıcık'ın cenazesi Almanya'dan uçakla Selanik'e, buradan karayolu ile memleketi Gümülcine'ye bağlı Karacaoğlan köyüne götürüldü.

    Münih'te bir alışveriş merkezinde cuma günü meydana gelen silahlı saldırıda üçüz kardeşlerinden biri olan Gülfer'i korumak isterken hayatını kaybeden 17 yaşındaki Hüseyin Dayıcık'ın cenazesi Almanya'dan uçakla Selanik'e, buradan karayolu ile memleketi Gümülcine'ye bağlı Karacaoğlan köyüne götürüldü. Karacaoğlan'daki baba evinde düzenlenen cenaze törenine Batı Trakya'nın çeşitli bölgelerinden gelen çok sayıda kişi katıldı.

    ÇİPRAS ÇELENK GÖNDERDİ

    Törene Yunan hükümetini temsilen katılan Yunanistan İçişleri Bakanı Panayotis Kurublis, Dayıcık'ın anne ve babasına taziyelerini iletti. Cenazeye, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, ana muhalefet Yeni Demokrasi Partisi lideri Kiryakos Miçotakis ve Potami Partisi Başkanı Stavros Theodorakis çelenk gönderdi.

    KARACAOĞLAN'DA YATACAK

    Tören öncesinde Gümülcine-Maronya Metropoliti Pandeleimon ve bölge milletvekilleri de Dayıcık'ın yakınlarına taziyelerini iletti. Tören sırasında Dayıcık'ın annesi ve kardeşlerinin bir an olsun tabutunun başından ayrılmadığı görüldü. Törenin ardından Dayıcık tabutu arkadaşlarının omuzlarında mezarlığa taşındı. Dayıcık, Karacaoğlan köyündeki mezarlıkta defnedildi.

    Hüseyin'in annesi ve kardeşleri bir an olsun tabutun başından ayrılmadı.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Karacaoğlan Yunanistan Almanya Münih Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title