Haberler

Multinet Up, MultiGift ile Anneler Günü'nde de şirketlerin yanında olacak

Güncelleme:

Multinet Up, Türkiye'nin ilk kurumsal hediye ve sosyal yardım kartı MultiGift ile Anneler Günü'nde de çalışanlarını mutlu etmek isteyen firmaların yanında olacak.

Multinet Up, Türkiye'nin ilk kurumsal hediye ve sosyal yardım kartı MultiGift ile Anneler Günü'nde de çalışanlarını mutlu etmek isteyen firmaların yanında olacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Multinet Up, çalışanların ve kurumların ihtiyacına göre özelleştirilebilir kurumsal hediye ve sosyal yardım kartı MultiGift ile kurumsal hediyelerde en avantajlı çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

Doğum günü, evlilik, satış motivasyon, yılbaşı hediyelerinde; kıdem ödüllerinde ve sosyal yardım uygulamalarında tercih edilen MultiGift, Anneler Günü'nde de en avantajlı kurumsal hediye olarak ön plana çıkıyor.

Anneler Günü'nde çalışanlarını mutlu etmek isteyen firmalar, çalışanlarına ister MultiGift hediye kartı ister tamamen online bir şekilde ulaştırabilecekleri dijital kod gönderiyor.

Çalışanlar ise giyimden ayakkabıya, teknoloji ürünlerinden mutfak aletlerine, mobilyadan ev tekstiline kadar onlarca farklı kategoride kendileri veya sevdikleri için diledikleri hediyeleri seçiyor.

Annelerine, eşlerine veya anneleri kadar çok sevdiklerine özel hediye almak isteyenler için sınırsız seçme özgürlüğü sunan MultiGift, Türkiye'nin 81 ilinde 20 bin noktada geçerli oluyor.

Kurumlara, çalışan sayısı fark etmeksizin tek fatura ile operasyonel kolaylık ve yüzde 39'a varan vergi tasarrufu sunan MultiGift'in dijital kod alternatifi ile kullanıcılar, Trendyol ve birçok platformda online alışverişin keyfini çıkarıyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Anneler Günü Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title