Haberler

Mülteci minibüsü kaza yaptı, organizatörler 48 bin dolarla kaçtı

Güncelleme:

Mülteci minibüsü kaza yaptı, organizatörler 48 bin dolarla kaçtı Muğla'nın Gökova Sakartepe rampasında içinde 48 Afgan uyruklu mültecinin bulunduğu 18 kişilik minibüs kaza yapması sonrası minibüsü kullanan iki Türk organizatör 48 bin Dolar ile firar etti.

Mülteci minibüsü kaza yaptı, organizatörler 48 bin dolarla kaçtı

Muğla'nın Gökova Sakartepe rampasında içinde 48 Afgan uyruklu mültecinin bulunduğu 18 kişilik minibüs kaza yapması sonrası minibüsü kullanan iki Türk organizatör 48 bin Dolar ile firar etti.

MUĞLA - Muğla'da sabah saatlerinde 18 kişilik minibüste bulunan 48 Afgan uyruklu mülteciyi taşıyan 34 EF 6282 plakalı minibüs kaza yaptı. Kaza sonrası araçta bulunan mülteciler ve iki Türk organizatör ormanlık alana kaçtı.

Jandarma ormandan topladı

Olayın Ula İlçe Jandarma Komutanlığına bildirilmesinin ardından Jandarma ekipleri ormanlık alana kaçan 18 yetişkin erkek, 15 kadın ve 15 çocuk ormanlık alanda yakalandı. Yakalanan 48 Afgan uyruklu mülteci karayolu kenarında jandarma ekiplerince bir araya getirildi.

Kişi başı Bin dolar

Yakalanan Afgan mülteciler, minibüsü şoförü ve muavinin kaza sonrası kaçtığını söylerken, kişi başı Bin dolar ücret ödedikleri ortaya çıktı. Kaza sonrası firar eden iki Türk organizatör kaçtı. Jandarma ekipleri kaçan iki Türk organizatörü ormanlık alanda arama çalışması başlattı.

Kazanın planlı yapıldığı iddiası

48 Afgan mülteciyi taşıyan minibüsün kazayı bilerek yaptığı iddia edilirken, minibüsü takip eden başka bir aracın daha bulunduğu ve iki Türk organizatörün kaza sonrası minibüsü takip eden aracı binerek kaçtıkları ileri sürüldü.

Jandarma su ve yiyecek dağıttı

18 kişilik minibüse 48 kişinin bindiği olayda, saatlerdir aç oldukları öğrenilen Afgan mültecileri Ula İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ekmek arası köfte ve su ikram edildi. İki Türk organizatörün 48 bin dolar ücret aldığı mültecilere saatlerdir ne yiyecek ne de su vermediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title