Haberler

Müjde'den Ağlatan Şiir!

Müjde Ar, Önceki Akşam Ntv'de Ekrana Gelen 'Haydi Gel Bizimle Ol' Programında, Son Yaşanan Terör Olaylarında Şehit Düşen Askerler İçin Annesiyle Birlikte Yazdığı Şiiri Okuyunca Stüdyoda Duygusal Anlar Yaşandı.

MÜJDE AR, ÖNCEKİ AKŞAM NTV'DE EKRANA GELEN 'HAYDİ GEL BİZİMLE OL' PROGRAMINDA, SON YAŞANAN TERÖR OLAYLARINDA ŞEHİT DÜŞEN ASKERLER İÇİN ANNESİYLE BİRLİKTE YAZDIĞI ŞİİRİ OKUYUNCA STÜDYODA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI.

NTV'de Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı'nın güncel olayları masaya yatırdığı 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında önceki akşam terör konusu tartışıldı.

En son Hakkari'de 12 askerimizin şehit düşmesiyle ilgili üzüntüsünü dile getiren Müjde Ar, 'Bu haftayı allak bullak geçirdim. Hala da kendimde olduğumu söyleyemem. İnsan, bu gibi durumlarda sıkıntısını paylaşaşağı insanları, en yakınını arıyor. Annesini, eşini arıyor. Annesiyle nedense bir başka konuşuyor. Belki de anneleriyle bir daha hiç konuşamayacak yavruları düşünüp daha çok anneme sığındım' dedi. Annesi Aysel Gürel'le birlikte bir şiir yazdıklarını söyleyen Ar, şiiri okuyunca stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

İŞTE O ŞİİR

Yiğidimi doğurdum, kuş sütüyle büyüttüm

Dağdan oDun taşıdım el verdim de yürüttüm

Barışa yol döşedim, taş söktüm, toprak döktüm

O yoldan feryat figan geçemem bir daha

Dağılsın kara bulut, güneş vursun bacama

Gözyaşı dökülmesin gül oyalı yazmama

Bu kadar acı yeter, gerek yok ki destana

Yetimim var dulum var, onlar ersin barışa

Kime saldırmalıyız, dünya kardeşine mi?

Savaş tüten bir baca barış olsa tüter mi?

Sağ duyusu olmayan doğru yoldan gider mi?

Çok iyi düşünelim gül mü güzel diken mi?

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

title