Haberler

Müjdat Gezen, Hapis İstemiyle Yargılandığı Davaya Zorla Getirilecek

Güncelleme:

Müjdat Gezen hakkında, AK Parti eski Milletvekili Burhan Kuzu'ya hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davaya mazeretsiz gelmediği gerekçesiyle zorla getirilme kararı çıkarıldı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin (MGSM) kundaklanmasından sonra yaptığı basın açıklamasında eski AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu'ya hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında açılan davaya mazeretsiz katılmayan sanatçı Müjdat Gezen hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı.

Sinema sanatçısı Müjdat Gezen'in yaptığı bir basın toplantısı sırasında eski AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu'ya hakaret ettiği iddiasıyla "hakaret" suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın 4. celsesi görüldü.

GEZEN VE AVUKATI GELMEDİ

Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya müşteki Burhan Kuzu'nun avukatı Cüneyd Gülcan katılırken, sanık Müjdat Gezen ve avukatı gelmedi. Mahkeme hakimi, sanığın hazır olmadığını, avukatının ise mazeret bildirmediğini tutanağa geçirdi.

Müjdat Gezen Hakkında Burhan Kuzu'ya Hakaretten Zorla Getirme KararıBurhan Kuzu

ZORLA GETİRİLMESİ İSTENDİ

Duruşmada söz alan müşteki avukatı, "Sanık hakkındaki şikayetimiz devam etmektedir. Sanık 4 celse olmasına rağmen gelmemiştir. Hakkında zorla getirme emri çıkarılmasına karar verilmesini talep ediyoruz" dedi.

MAHKEME, ZORLA GETİRİLMESİNE KARAR VERDİ

Ara kararını açıklayan mahkeme, daha önce hakkında usulüne uygun davetiye tebliğine rağmen duruşmaya gelmeyen ve son iki celsedir mazeret nedeniyle duruşmaya katılamayan ancak bu celse herhangi bir mazeret de bildirmeyen sanık hakkında zorla getirme kararı çıkarılmasına hükmetti. Duruşma ertelendi.

Müjdat Gezen Hakkında Burhan Kuzu'ya Hakaretten Zorla Getirme KararıMüjdat Gezen

NE OLMUŞTU?

Burhan Kuzu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne yapılan kundaklama olayının ardından bazı gazete ve internet sitelerinde yer alan beyanlarında kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Müjdat Gezen hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Basın Suçları Soruşturma Bürosu, dosyayı Uzmanlaştırma Bürosu'na göndermiş ancak taraflar uzlaşmayı kabul etmemişti. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Müjdat Gezen hakkında "hakaret" suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Müjdat Gezen Burhan Kuzu AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (36)

hüseyin kaya:

bu adam tam bir provakatör yahu

9
17
yanıtYanıtla
nadir:

DÖVE DÖVE GÖTÜRÜN

7
16
yanıtYanıtla
POİNT:

tıpış tıpış gelir, davası görülür. gelmezse zorla getirilir gerekirse tutuklanır getirilir, sanatçı olmak yada kendini sanatçı sanmak, kendini aydın görmek adaletin önünde işlemez

5
14
yanıtYanıtla
PROF.FİLOZOF:

HANGİ ADALET???

yanıt0
yanıt2
ahmet:

Müjdat gezen bu ülke senin gibilerinden bir kurtulsa. . .

7
11
yanıtYanıtla
SELÇUK:

burhan kuzu şu an burada olsa direkt kafasına yumurta atarım o kadar yani

10
7
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Müjdat Gezen''i dar ağacında sallandırsınlar o zaman diğer çakmalara nasıl ibret oluyor herkes görsün. .

4
13
yanıtYanıtla
Soğan Kuyrugunda Bayılan Dede:

bu zırto daha ölmedimi be yav;)

5
11
yanıtYanıtla
soner:

direk idam verilsin oksijen israfı sanat adına beş para etmez bir kariyer koyu bir devlet düşmanı

5
11
yanıtYanıtla
selin:

müjdat gezen konservatuar bölümünü bitirmiş çok iyi tanıdığım bir insan metin akpınarda iyi bir insan laf yeditirmiycez. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8
8
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title