Haberler

Muhteşem İkili Günay'da Coşturdu!

Müzik Dünyasının Muhteşem İkilisi Nükhet Duru ile Cenk Eren, Önceki Gece Günay'da Muhteşem Bir Şov Sundu. İkili Yaptıkları Esprileri ile ve Şarkıları ile Hem Coştu Hem Coşturdu.

MÜZİK DÜNYASININ MUHTEŞEM İKİLİSİ NÜKHET DURU İLE CENK EREN, ÖNCEKİ GECE GÜNAY'DA MUHTEŞEM BİR ŞOV SUNDU. İKİLİ YAPTIKLARI ESPRİLERİ İLE VE ŞARKILARI İLE HEM COŞTU HEM COŞTURDU.

Nükhet Duru ile Cenk Eren ikilisi uzun süren sessizliğini bozdu. Muhteşem ikili uzun süren ayrılık sonrası yeniden birlikte Günay sahnesinde buluştu. Birbirinden güzel şarkıları seslendiren çift yaptıkları esprileri ile de sevenlerini kahkahaya boğdu. 'Senin kıymetini bilemedim' diyerek Nükhet Duru ile birlikte sahneye çıkmaktan büyük keyif aldığını belirten Cenk Eren, 'Seninle bu sahne de olmak büyük ayrıcalık, ancak 9 yıl önce seninle ilk sahneye çıktığım zaman saçlarım vardı ve hepsi simsiyahtı' demesi tüm salonu kahkahaya boğdu.

Dört kıyafet değiştiren Nükhet Duru, formunu korumasının sırlarını da şarkı aralarında hayranları ile paylaştı. Cenk Eren, Nükhet Duru'ya, 'İnanılmaz gözüküyorsun. Sana yazabilir miyim? Hatta teklif edebilir miyim? demesi üzerine Nükhet Duru, 'Ben öyle sıradan teklif istemem. Benim tekliflerim ağır olması gerekiyor' dedi.

Semra Özal, Ali Ağoğlu, İzzet Çapa, Şenay Akay, Gündüz Gedikoğlu gibi ünlü isimlerin izlediği çift gecenin ilerleyen saatlerine kadar Günay sahnesinde sevilen şarkıları seslendirdi. CENK EREN İLE İLGİLİ DİĞER HABERLERNÜKHET DURU İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title