Haberler

Muhteşem Heykeller Yıkılıyor

Güncelleme:

Uluslararası Antalya Kum Heykel Festivali'nde heykellerin yıkımı için geri sayım başladı.

Dünyanın en büyük kum heykel etkinliklerinden birisi olan Uluslararası Antalya Kum Heykel Festivali'nde heykellerin yıkımı için geri sayım başladı.

Dünyanın en iyileri arasında yer alan 12 ülkeden 25 heykeltıraşın 3 haftalık zorlu performansları neticesinde hayat bulan kumdan heykeller 11 Kasım'da düzenlenecek 'Yıkım Şenliği' ile yıkılacak.

BEYZBOL SOPALARI İLE YIKILACAK

Festival Direktörü Cem Karaca 'Yıkım Şenliği' için hazırlıklara başladıklarını belirterek, "Yıkım sergi ziyaretçileri tarafından bugüne özel olarak hazırlattığımız beyzbol sopaları ile gerçekleştirilecek. Sergide yer alan ve yaklaşık bin ton kum kullanılan Jurrasic Park heykeli ile Batman, Marilyn Monroe ve King Kong heykelleri yıkılacak" dedi.

ZİYARETÇİLER STRES ATACAK

Sanatseverlerin o gün son kez ziyaret ettikleri heykelleri yıkma fırsatını yakalayacaklarını belirten Karaca, "Zarar görmemeleri için dokunulması bile yasak olan bu muhteşem sanat eserleri gelecek yıl 'İmparatorluklar' temasında tekrar hayat bulmak üzere tamamen kum yığınına dönüşecek. Ziyaretçiler bir yandan stres atarken bu en eğlenceli yıkımda herkes heykellerin sadece su ve kumdan yapıldığına bir kez daha şahit olacak" diye konuştu.

İLK 80 ZİYARETÇİ YIKIMA KATILACAK

Heykelin yıkımına en fazla 20 ziyaretçinin katılabileceğini belirten Karaca, '"O gün geliş sıralarına göre listeye isimlerini yazdıran ilk 80 ziyaretçi yıkıma aktif olarak katılacak. O gün herkesi bu eşsiz etkinliğe davet ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cem Karaca Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title