Haberler

Muhterem Nur: Elimde Olsa Ölmek İsterim

Güncelleme:

Muhterem Nur, konuk olduğu programda eşi Müslüm Gürses'i kaybettikten sonra büyük sıkıntılar yaşadığını belirterek "Elimde olsa ölmek isterim" dedi.

Muhterem Nur, eşi Müslüm Gürses'i kaybettikten sonra yaşadığı zor günleri "Saba Tümer ile Bu Gece" programında anlattı.

İşte Muhterem Nur'un o açıklamaları:

Yaşamaya çalışıyorum. Verilen ömrü geri veremiyorum. Elimde olsa ölmek isterim. Zaten dünyaya geldiğimden beri pek fazla iyi yaşayamadım. Yaşamayı Müslüm ile öğrendim ama o da bıraktı gitti. Şimdi böyle yaşıyorum kendi halimde.

"ÖLMEK İSTEDİM"

Müslüm'ü kaybettikten sonra ölmek istedim. Herkes kaybedince üzülüyor. Ama dayanmaya mecburuz. Biz de günün birinde gideceğiz.

"ONUNLA YAŞAYACAĞIM"

Sağ olsunlar eşin dostun konuşmalarıyla, teskin edici sözleriyle doğru düşünmeye başladım. İnsanız hepimizin sonu ölüm. Birinin ölmesi diğerinin de ölmesi demek değil. Ömür bitene kadar onunla beraber yaşayacağım.

"15 GÜNDÜR MEZARININ BAŞINA GİDEMEDİM"

Biraz rahatsızlandım ve bu sebeple 15 gündür mezarının başına gidemedim. Ne zaman mezarına gitsem herkesi yanımdan uzaklaştırıyorum ve kendi kendime onunla konuşuyorum.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Müslüm Gürses Muhterem Nur Saba Tümer Medya Haberler

500

Yorumlar (5)

xyzbayram.ocak@hotmail.com:

Hizmeti bırak saygı bile göstermiyorlar......Eskiden kadınların çamaşır,bulaşık yıkamaktan,soba yakmaktan belleri kırılırdı da kocalarına yine de saygıda kusur etmezlerdi....Şimdikiler rahata erdikçe dilleri uzuyor......

16
5
yanıtYanıtla
Sinem_Tristanbul10@gmail.com:

Bide erkekler dedikodu yapmaz,cekistirmez ve yakinmaz derler. phewww!

8
11
yanıtYanıtla
Sinem_Tristanbul10@gmail.com:

Kadinsiz yasayamiyacaginizi da unutmayin....Cocuk istediginiz de ne yapacaksiniz? Onu da tek basiniza basaramiyacaginiza gore yine bir bayana ihtiyaciniz olucak.Dunyanin denklemi bu,bizde erkeklerin olmadigibir dunyayi tercih eder dik ama cogalmamizi cin sizi de burada misafir ediyoruz:-)

yanıt0
yanıt0
Sinem_Tristanbul10@gmail.com:

Cocuk yapmayi da erkeksiz basarabilseydik, erkeklerin konusmaya bile hakki olmazdi. Artik erkeklerin imparatorlugu bitiyor ve bayanlar-kadinlarin imparatoriçeligi basliyor. Dunya kuruldugundan beri olan saltanatiniz yikiliyor, beyler! :-)

yanıt0
yanıt0
DOĞRUCUzakkum@hotmail.com:

ŞİMDİ EVLİLİK BİTTİ ! BUNU YA BİR AN ÖNCE KABUL EDİN YADA KADINLARIN DERDİNİ BOŞU BOŞUNA ÇEKİN !!!

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title