Haberler

Muhtarlardan Sarıbal'ın Açıklamalarına Yalanlama

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki muhtarlar, mahallerinde silah ve uyuşturucu satıldığını iddia eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'a tepki gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa'da özellikle nüfusu 200 bini bulan 6 mahallede uyuşturucu satıcılarının cirit attığını, daha yeni bir gencin hayatını kaybettiğini açıklamıştı. Güneştepe, Gülbahçe, Zafer, Yavuzselim, Emek ve Hacivat muhtarlarıyla birlikte basın açıklaması yapan Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Aydın, "Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Gülbahçe, Zafer, Yavuzselim, Emek, Hacivat ve Güneştepe mahallerinde uyuşturucu tacirlerinin rahat rahat gezerek satış yaptığını ve ilaveten tarikatların bin liradan silah sattığını söyledi. Bu mahallelerimizin muhtarları bu konuya oldukça tepkili. Bu mahallede yaşayan tarikatların silah sattığı iddiaları mahalle sakinlerini tedirgin etmiştir. Şu an ismi geçen bütün mahalle muhtarları burada. Onlar, böyle bir şeyin kesinlikle olmadığını, kendilerinin bilmediği bir şeyi vekilin nereden bildiğini söyledi. Emniyet güçleri de gelip bizimle görüştü. Böyle bir şeyin olmadığını onlara da söyledik. Zaten emniyet güçlerimiz bu konuda hassas. Sürekli çalışmalar yapmaktalar. Böyle bir şeye izin verilmeyeceğini ve olmadığını ifade etmek istiyoruz" dedi.

Güneştepe Muhtarı Sabri Akgün ise "Geçtiğimiz günlerde basın organlarında yayınlanan haberi kesinlikle kınıyoruz. Sayın Orhan Sarıbal'ın mahallemize yaptığı ilk ziyaretinde, tarafımızca tarikatların silah satışı yaptığı gibi bir beyanımız olmamıştır. Yapılan görüşmelerde sadece uyuşturucuyla ilgili sıkıntılarımızdan bahsettik. Bu konuda zaten emniyetten sürekli destek alıyoruz. Belirtmek istediğimiz sorunumuz aslında, çamlık alanı dediğimiz alanın bir an önce ışıklandırılıp sosyal donatı haline dönüştürülmesi. Orada yaşayan insanlarımızın can ve mal güvenliğini daha rahat bir şekilde sağlamak istememizdir. Muhtar olarak mahallemizin bu şekilde anılmasını istemiyor ve bu suçlamaları kabul etmiyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Orhan Sarıbal 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title