Haberler

Muhtarlardan Afrin'e İki Tır Dolusu Yardım.

Sivas'ta mahalle muhtarları tarafından Afrin için düzenlenen yardım kampanyasında toplanan 2 tır dolusu yardım Arfin'e gönderildi.

Sivas'ta Afrin operasyonunu desteklemek için bir araya gelen;Şeyhşamil, İstiklal, Gültepe, Kılavuz, Yenişehir, Mehmet Paşa, Tuzlugöl, Dörteylül, Mehmet Akif Ersoy ve Yiğitler Mahallesi muhtarları düzenledikleri kampanya ile iç çamaşırı, şampuan ve bisküviden oluşan iki tır dolusu yardım malzemesi topladı. Toplanan bu yardımlar bugün düzenlenen programla Arfin'e gönderildi.

Programa katılan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, "Silahlı kuvvetlerimiz Afrin'de çok onurlu, seviyeli, insan haklarına riayet eden, adeta kılı kırk yaran, en ufak bir sivilin hayatına mal olmayacak dünyada örnek gösterilmesi gereken bir mücadele içerisinde. Millet olarak dualarımızla, her türlü imkanlarımızla onların yanında olmaya çalışıyoruz. Topyekun onlara destek olmaya çalışıyoruz. Orada mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Özgür Suriye Ordusu mensuplarına moral ve motivasyon anlamında çam sakızı çoban armağanı derler bizde, imkanları ölçüsünde bir kampanya başlattılar. Bu kampanya Sivas halkını yansıtıyor. Muhtarlarımıza böyle bir düşünce ve kampanyadan dolayı teşekkürlerimi, şükranlarımı iletiyorum." dedi.

Programda konuşan Gültepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Turan Dağaşan, "Biliyoruz ülkemiz çok güçlü, Mehmetçiğin hiçbir şeye ihtiyacı yok ancak bizler de burada boş boş oturmak istemiyoruz. Onların yanında olduğumuzu göstermek için böyle bir kampanya gerçekleştirdik ve bugün topladığımız iki tır yola çıkacak, bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz." Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yardım malzemeleri ile dolu tıplar Arfin'e hareket etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenişehir Gültepe Sivas Afrin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title