Haberler

Muhtarlara Bilgisayar

Güncelleme:

Siirt Belediyesi, Mahalle Muhtarlarının kendi mahallelerinde belediye hizmetlerine yönelik varsa tespit ettiği eksiklikler ile birlikte mahalle halkının belediye ile ilgili sorun ve önerilerini kayıt altına alarak internet üzerinden belediyede bulunan ilgili birimlerine iletmeleri amacıyla bilgisayar verecek.

Konuyla ilgili olarak Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak tarafından Siirt belediye meclisinin Ağustos meclis toplantısında meclis üyelerine yönelik yapılan bilgilendirme de Mahalle Muhtarlarının kendi mahallelerinde belediye hizmetlerine yönelik varsa tespit ettiği eksiklikler ile birlikte mahalle halkının belediye ile ilgili sorun ve önerilerini kayıt altına alarak internet üzerinden belediyede bulunan ilgili birimlerine iletmeleri amacıyla her mahalle muhtarına hazırlanacak protokol çerçevesinde bilgisayar verileceğini belirtti.

Sadak, konuşmasının devamda Birimler nezdinde yapılan denetlerde, Belediye Meclisince yılda bir seçilen Denetleme Komisyonun yapacağı çalışmalar sonucu hazırlayacakları Denetleme raporunda varsa tespit edilen noksanlıkların giderilmesini takip etmek, ayrıca Mülkiye Başmüfettişleri tarafından 3 yılda bir yapılan teftişlerde varsa tenkit edilen eksikliklerin giderilmesi ve tavsiye edilen çalışmaların süresi içinde yapılmasını sağlamak amacıyla Başkanlık Makamına bağlı olarak kurulacak Denetleme Birim Amirliği kurulacağını ve ilgili Denetleme Birimi Yönetmeliğinin hazırlandığını ifade etti.

Sadak konuşmasının sonunda belediye bünyesinde yapılan hizmetlere değinerek, Altyapı çalışmaları kapsamında yağmur, kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarının programladığı gibi devam ettiğini, ancak Sadece Affet evler mahallesinde hattın askeri alandan geçmesi için yapılan başvurunun cevabının beklendiğini, istinat duvarı yapımının tamamlandığını, Parke çalışmalarının devam etiğini, asfalt çalışmalarının bayramdan sonra başlayacağını, Yeni Şehirler arası terminalinin temellinin bayramdan sonra yapılacağını ve Yeni Hizmet binasının 15 Ekimde hizmette açılacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title