Haberler

Muhtarın oğlunun düğününde kadın erkek yarım saat boyunca silahlarını ateşledi

Güncelleme:

Sivas'ta köy muhtarının oğlunun düğününe katılan genç yaşlı, kadın erkek bir çok kişi tabanca, tüfek ve otomatik silahlarla havaya ateş etti.

Sivas'ın Suşehri ilçesine bağlı Karalar köyü muhtarı Esman Polat, geçen hafta oğlunu evlendirdi. Açık havada yapılan düğün törenine katılanlar dakikalarca havaya ateş etti. Muhtar dahil, genç yaşlı, kadın erkek tabanca, tüfek ve otomatik silahlarla havaya ateş edenler çevrede dolaşan çocuklara aldırış etmedi.

Karalar köyünde ikinci dönem muhtarlık görevini yapan Esman Polat, büyük oğlu Sinan Polat için köyde açık bir alanda geçen hafta düğün yaptı. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı düğüne katılanlar koronavirüs tedbirlerine uymayarak, maskesiz halay çekti. Sosyal mesafenin kaybolduğu düğünde davetlilerin silahla havaya ateş etmesi ise bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi.

KADIN ERKEK SİLAHLARI PEŞ PEŞE ATEŞLEDİ

Sözcü'de yer alan habere göre; Düğün törenine katılan genç yaşlı, kadın erkek bir çok kişi tabanca, tüfek ve otomatik silahlarla havaya ateş etti. Muhtar Polat da beylik tabancasıyla ateş edenlere katıldı. Dakikalarca, insanların arasında ve çevrede dolaşan çocuklara aldırış etmeden tabancalarını ateşleyenler korku dolu anlar yaşattı.

JANDARMA KÖYE GİTMEDİ İDDİASI

Düğün sırasında yaklaşık yarım saat hiç kesilmeden ateş edilmesine rağmen köye jandarma ekiplerinin gitmediği ileri sürüldü. Düğünde şans eseri yaralanan olmazken bazı araçlara kurşun isabet ettiği iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (118)

KONYALI:

helal olsun yiğidolara

5
32
yanıtYanıtla
serap öz:

güzel ülkemin mal insanları

32
2
yanıtYanıtla
sedat:

Hemde ne mal. Bu mallar yüzünden ülke bu halde. Akıl yok fikir yok

yanıt10
yanıt0
cd:

Sedat kardeş aklı yok ama hepsinin fikri kesin vardır

yanıt4
yanıt0
musa:

şimdi orda bir çocuk felan vurulsa ne kadar çok üzülürüz değilmi. bu cahillerden ülkemiz nasıl kurtulacak bilemiyorum

32
1
yanıtYanıtla
Bülent:

Musa kardeşim ülkenin başına ne geliyorsa bu cahil cüheda takımı yüzünden geliyor. Bunların yüzünden çağı yakalayamıyoruz. Tırpanla biçsen bitiremzesin.

yanıt11
yanıt0
HASO:

DIRI DIRI INSAN YAKAN BIR SEHIRDEN BAHSEDIYORUZ GAYET NORMAL

19
10
yanıtYanıtla
ENİS:

Kardeş ayıp etmişsin, olmamış. Mutlaka iyi bir yanın vardır. Hadi özür dile de koca bir şehrin insanlarını incitme. Hadi kardeşim.

yanıt4
yanıt6
ENİS:

Anadolu geleneği. Kimse de vazgeçemiyor. Kolayı var. Herkese sadece ''kuru sıkı mermi sıkma izni'' verilsin, bu iş anında çözülür.

yanıt3
yanıt6
Bülent:

Evleri sıvasız cepte para yok, başta akıl yok, boş ve ayak takımı yaşamları

28
1
yanıtYanıtla
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title