Haberler

Muhtarın Cenazesinde Cami Doldu Taştı

Muğla’nın Seydikemer ilçesi Sahil Ceylan Mahalle Muhtarı ve Sahil Ceylan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Bayram Tahancı, 1 yıldır tedavi gördüğü rahatsızlığına yenik düştü.

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Sahil Ceylan Mahalle Muhtarı ve Sahil Ceylan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Bayram Tahancı, 1 yıldır tedavi gördüğü rahatsızlığına yenik düştü.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bayram Tahancı'nın cenazesi omuzlarda yaklaşık 1 km taşınarak Sahil Ceylan mezarlığına defnedildi. Cenaze namazı, Köy camiine sığmazken, sokağa taşarak caddeyi kapatması ile dikkat çekti.

Cenazeye Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz,Seydikemer AK Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş ve İlçeYönetim Kurulu üyeleri ile Belediye Meclis Üyeleri, Seydikemer MHP ilçe Başkanı Abdullah Küçükbozbaş ve ilçe Yönetimi,CHP meclis üyeleri, Seydikemer Müftüsü Ali Can,Kemer Orman İşletme Müdürü Eşref Şen, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş,Hüseyin Turhan, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven ve Tüm Mahalle Muhtarları,Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çakıroğlu, Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş ve Başkan vekili Murat Demir ve yüzlerce vatandaş katıldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seydikemer Gümüş Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title