Haberler

Muhtar, Parke Taşı Parası Vermeyen Baba ve Oğlunu Silahla Vurdu!

Güncelleme:

Sivas merkeze bağlı Hocabey köy muhtarı, parke taşı için toplanan parayı vermeyen baba ile oğlunu silahla vurarak yaraladı. Olay sonrası kaçan muhtar ateş ettiği silahla birlikte yakalandı.

Sivas merkeze bağlı Hocabey köy muhtarı köyün parke taşı için toplanan parayı vermemesi nedeniyle tartıştığı babayı baldırından oğlunu ise bacağından silahla vurarak yaraladı. Olay sonrası kaçan muhtarateş ettiği silahla birlikte yakalandı.

KÖYÜN YOLLARININ YAPILMASI İÇİN PARA TOPLADI

Olay saat 11.30 sıralarında Sivas merkezde Camikebir Mahallesi Ulu Cami Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, merkeze bağlı Hocabey köyü muhtarı Bülent Ö., köyün yollarının yapılması için köylüden topladığı parayı birkaç gün önce köyde yaşayan ve çiftçilikle uğraşan Merday Y. (62) ve oğlu Coşkun Y.'den de istedi.

BABA VE OĞLUNDAN PARA İSTEDİ

Parayı alamayan muhtar bugün sabah tekrar parayı için istemek baba ve oğlunun evine gitti. Baba ve oğlun Sivas'a geldiğini öğrenen muhtar Ulu Cami Sokak'ta baba ile oğluyla karşılaştı.

3 EL ATEŞ EDİP BABA VE OĞLUNU YARALADI

Burada başlayan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Muhtar Bülent Ö. yanında bulunan silahla 3 el ateş ederek babayı baldırından oğlunu ise bacağından vurarak kaçtı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Durumu görenler 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından baba ve oğlu ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralı baba ve oğlunun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

KAÇAN MUHTAR YAKALANDI

Olay sonrası kaçan muhtarı yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri muhtarı ateş ettiği silahla birlikte yakaladı. Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sivas 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (15)

ısparta lı boksör. piskolok:

muhtar haklı ama silahla vurması yanlış olmuş el bombası atmalıydı.

10
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

toplumda iman boşlugu oldugu kesin.

5
3
yanıtYanıtla
Amina:

Çok Dogru Söylüyorsun Hocam.

yanıt4
yanıt1
Türk vatandaşı:

Hırsız lar katil zihniyet liler karanlık kirli zihniyet liler hem suçlu hem güçlü bu tipler vermek zorunda mı adam para soyguncu katil zihniyetli ler

7
0
yanıtYanıtla
Misafir misafir:

iş yapanlara hırsız. katil. karanlık, kirli zihniyetliler diyorsan sen CHP kafalısın. Birf memlekette yaşıyorsan oradaki hizmetler katılacaksın para yada emek yok öyle başkasının para verdiği yerde bedava yaşamak.

yanıt0
yanıt2
Devlet yapsın.:

La yol için para toplamak nedir belediye ne işe yarıyor?

7
0
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Milletti soyuyorlar milletin parasıyla millete hizmet ne halka hırsız lar ülkenin yüz karası bunlar gibileri karanlık kirli zihniyetliler milketi soyuyorlar millette buna izin veriyor

5
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ADAM MUHTAR. ACABA İŞ BU DURUMA NASIL GELDİ. SUÇ KİMDE. ÖLENDE Mİ ÖLDÜREN DEMİ. . BU DURUMDA HEP ÖLENDE HEP ÖLENDE

6
0
yanıtYanıtla
KÖYLÜ MURTAZA:

MILLETIN PARSINA NIYE TECAVUZ EDIYORSUNUZ. HAKETMİŞSİNİZ.

2
2
yanıtYanıtla
Devlet yapsın.:

La yol için para toplamak nedir? Belediye ne işe yarıyor

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title