Haberler

Muhtar'la Görüşeceğiz!

Adı Birçok Güzelle Anılan, En Son Birlikte Olduğu Aysu Baçeoğlu'ndan Sorunlu Bir İlişkisi Olan Hakan Tankut, "Magazin Basınında Hep Kaçamak Haberleriyle Gündeme Geldim. Oysa Ben Bir İşadamıyım" Dedi.

Tuğba Altıntop'la yaşadığı ilişkiyle adını duyuran, Aysu Baçeoğlu'yla bir dargın bir barışık olan Hakan Tankut, yanlışlarından ders aldığını söyledi. Magazin basınında hep kaçamak haberleriyle yer aldığını söyleyen Tankut şunları söyledi: "Para kazanmanın ne olduğunu biliyorum, gerektiği yerde de parayı nereye harcayacağımı biliyorum. Çok fazla savurgan bir insan değilim. Göründüğüm gibi değilim. Ben bu camiaya playboy olmak ve adımı duyurmak için girmedim. Her şey kendiliğinden gelişti. Hayatımda her şeyi tırnaklarımla çalışıp kazandım. Çocukluğumdan beri harcarken de kimseye sormadım. İyi ve zengin bir aileden geldim, babamın çok parası varken bile ben su sattım. Kendi paramı kazanmayı planladım babamdan para almak çok zoruma gidiyordu. Ben ideallerimi gerçekleştiriyorum. Çok duygusal bir insanım, acıma duygum çok fazla. Ben, hayatıma giren kızları hep iyi yerlere getirdim. İnsanlarda beni çekemedikleri için, yalan haberler yayıyorlar ve yapıyorlar. Geçenlerde Pişti programında Reha Muhtar bana ağır laflar etti. Onunla, bana yaptığı hakaret ve tek taraflı yayınlar nedeniyle mahkemede görüşeceğiz..."

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title