Haberler

Köylüye Kızan Muhtar Cami Hoparlöründen Sitem Etti: Sizde Hiç Vicdan Yok mu?

Güncelleme:

Ardahan'ın Kurtkale köyünde su çalışmalarına katılmayan köylülere kızan muhtar, cami hoparlöründen sitem etti. Muhtar, "Bu suyu kimin için yapıyoruz. Benim ne zorum var, ben neden her gün gidiyorum? Allah camisinden sesleniyorum size, sizde hiç vicdan yok mu?" dedi.

Ardahan'ın Çıldır ilçesine bağlı Kurtkale köyünde su çalışmalarına katılmayan köylülere kızan muhtar, cami hoparlöründen serzenişte bulundu. Muhtar, "Bu suyu kimin için yapıyoruz. Benim ne zorum var ben neden her gün gidiyorum?Allah camisinden sesleniyorum size, sizde hiç vicdan yok mu?" dedi.

MUHTAR, CAMİ HOPARLÖRÜNDEN SİTEM ETTİ

Kurtkale köyü Muhtarı Hüryaşa Söğüt, köyde yapılan su çalışmalarına 1 gün katılıp diğer günler katılmayan vatandaşlara kızarak cami hoparlöründen konuştu.

Köylüye Kızan Muhtar Cami Hoparlöründen Sitem Etti: Sizde Hiç Vicdan Yok mu?

"BENİM NE ZORUM VAR, NEDEN HER GÜN BEN GİDİYORUM"

Muhtar Hüryaşa Söğüt, "Bu suyu kimin için yapıyoruz. Devlet o kadar hizmet veriyor, 11 kamyon boru geldi, kepçe 15 gündür burada, bir geliyorsunuz sonra kimse gelmiyor. Benim ne zorum var ben neden her gün gidiyorum? Biriniz bir gün dediniz mi muhtarın işi vardır kepçeciye yemek götüreyim yesin diye. Dediniz mi? Demediniz. Kar yağmaya başladı gelmediniz yarın daha çok yağacak nasıl olacak bu iş. Allah camisinden sesleniyorum size, sizde hiç vicdan yok mu? Hanım kardeşlerim de dinlesin beni herkes elini vicdanına koysun" diye seslendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Komik - İlginç

Komik - İlginç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (74)

nuri zimzalabim:

camiler siyasi her türlu şahsın kulandiği yapilara donüstü. nazarimda zerre kutsalligi yok. ahir bile daha kutsaldir

3
27
yanıtYanıtla
BEDRİ:

Hadi ordan pis münafik

yanıt12
yanıt2
Dadaş:

BU ülkede sen ve senin gibi münafık din düşmanı bölücü fitne insanlar olduğu sürece bizim başımız beladan çıkmaz...Ama şundan eminimki senin bu cümleyi kurman ne birliğimizi ne beraberliğimizi bozar.Allaha hamd olsun ki bu ülkeyi ayakta tutan o camilerdeki selalar,ezanlar ve bitmek bilmeyen imanımızdır..

yanıt9
yanıt2
Metocan27:

Böyle insanlara fitil oluyorum.Sen calışıyorsun diye herkes calışmak zorunda değil.Benim bildiğim bu işleri işciler yapar.

7
18
yanıtYanıtla
MAGANDA:

HABU OLAY ASLA KARADENIZDE OLMAZ KARA DENIZ INSANI VEFALIDIR DEMEDEN KOSAR

4
21
yanıtYanıtla
Hasan:

Dogrudur kadınlar çalisir erkekler kahvede.

yanıt21
yanıt1
MAGANDASIN:

hadi la dingil sende.

yanıt0
yanıt0
Yörük:

Bu işler hep beraber çalışmayla destek vermeyle olur.Çekilen zorlukların bir daha çekilmemesi adına gönüllü olmak lazım.O suyu oraya taşıyan getirenlere insana hizmet edenlere yemek vermeyle misafir etmeyle kimse birşey kaybetmez

18
2
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

muhtar haklı bence.

13
3
yanıtYanıtla
Ünlü bilge Hayvanyus:

Devletin yapması gereken hizmeti vatandaşmı yapmaya başladı...? Vay be.

4
12
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title