Haberler

Muhsin Yazıcıoğlu'dan Büyükanıt'a "Geçmiş Olsun" Mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Eski Genel Başkanı ve Sivas Bağımsız Milletvekili Adayı Muhsin Yazıcıoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a Gönderdiği Mesajında, Diyarbakır'ın Lice İlçesinde Teröristlerce Döşenen Mayın Patlaması Sonucu 6 Askerin Yaralanması Olayını Şiddetle ve Nefretle Kınadığını Açıkladı ve Geçmiş Olsun Dileklerini İletti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı ve Sivas Bağımsız Milletvekili Adayı Muhsin Yazıcıoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a gönderdiği mesajında, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerce döşenen mayın patlaması sonucu 6 askerin yaralanması olayını şiddetle ve nefretle kınadığını açıkladı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yazıcıoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a gönderdiği mesajında, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerce döşenen mayın patlaması sonucu 6 erin yaralanması olayından "derin üzüntü duyduğunu" ifade etti. Terör eylemlerinin, Türk milletinin birliğini ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bütünlüğünü bozamayacağını vurgulayan Yazıcıoğlu, "Terör örgütü döktüğü kanda boğulacaktır. Yaralanan askerlerimize acil şifalar dilerim" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) sonsuz güven duyduklarını belirten Yazıcıoğlu, çatışmalarda gösterdikleri dirayetlerinden ötürü TSK'ya minnet duyduklarını ifade etti.

Yazıcıoğlu mesajında "Bu tür hain saldırılar, teröre karşı yürüttüğümüz mücadelede azim ve kararlılığımızı daha da artırmaktadır. Şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kahraman mensuplarına acil şifalar dilerim" dedi.

(YZE-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title