Haberler

Mühendisin Katil Zanlısına 34 Yıl Hapis İstemi

Kartal’de evinde bıçaklanarak öldürülen mühendis Volkan Karadeli’nin katil zanlısı olduğu iddiasıyla tutuklanan şüpheli M.A. hakkında 34 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kartal'de evinde bıçaklanarak öldürülen mühendis Volkan Karadeli'nin katil zanlısı olduğu iddiasıyla tutuklanan şüpheli M.A. hakkında 34 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kartal'da evinde bıçaklanarak öldürülen 36 yaşındaki mühendis Volkan Karadeli'nin katil zanlısı olduğu iddiasıyla tutuklanan şüpheli M.A. hakkında, "tasarlayarak kasten öldürme" ve "konutta veya eklentilerinde yağma" suçlarından 34 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, GSM şirketinde mühendis olarak çalışan Volkan Karadeli'nin 3 Mart'ta Kartal'daki evinde öldürülmüş halde bulunduğu ve yapılan incelemede Karadeli'nin evinin dağınık olmadığı, kapı kilitlerinin zorlanmadığının belirlendiği aktarıldı.

Şüphelinin kamera kayıtlarından tespit edildiğinin belirtildiği iddianamede, yakalanan şüpheli M.A'nın 15-18 yaş grubunda çocuk olduğu anlatıldı.

İddianamede, sanığın ifadesinde ise eylemi tasarlayarak işlemediğini, ani gelişen bir olay olduğunu ve adam öldürme suçunu kabul ettiğini söylediği aktarılarak, Karadeli'nin vücudunda otopsi raporuna göre 29 adet delici ve kesici alet yaralanmasının tespit edildiği belirtildi.

Şüpheli M.A'nın Volkan Karadeli'yi birden fazla darbe ile yaralamak suretiyle tasarlayarak öldürdüğünün aktarıldığı iddianamede, şüpheli M.A'nın "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan 18 yıldan 24 yıla, "konutta veya eklentilerinde yağma" suçundan 6 yıl 8 aydan 10 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

İddianame, gönderildiği mahkeme tarafından kabul edildi. Şüpheli M.A'nın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Olayın Geçmişi

GSM şirketinde mühendis olarak çalışan Volkan Karadeli'ye, telefonla ulaşamayan iş arkadaşlarının ihbarıyla eve giren ekipler, Karadeli'nin cesedini bulmuştu.

Çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelinin kimliğini tespit etmiş ve düzenlenen operasyonla M.A.'yı gözaltına almıştı. Şüpheli M.A, çıkarıldığı mahkemece, "tasarlayarak kasten öldürme" ve "kişinin ölmesinden yararlanarak hırsızlık" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Başsavcılığı İstanbul Kartal 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title