Haberler

Muharrem Usta, Sosyal Medyadan Taraftara Seslendi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, ’50. yılda şampiyonluğa’ parolasıyla 2017-18 yılı hedefe kilitlenecekleri bir yıl olacağını söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, '50. yılda şampiyonluğa' parolasıyla 2017-18 yılı hedefe kilitlenecekleri bir yıl olacağını söyledi.

Dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında camiaya önemli mesajlar veren Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Twitter hesabından mesajlarına devam etti. Maddeler halinde mesajlarını sıralayan Usta şu ifadeleri kullandı:

"1- Çöküş dönemi bir durum tespitidir. Olanlardan ders çıkarmaya yarar ki aynı hatalar tekrarlanmasın diye.

2- Bu sezonun ikinci yarısına geçiş dönemi diyoruz. Amaç kulübü derleyip toparlanmak ve yeni bir ruha kavuşturmaktır. Sabırla ve kararlılıkla.

3- Kulübümüz için 2016-17 sezonu yükselme dönemi olacaktır. Hedefimiz; yeni statla birlikte iddialı bir takım olmak ve zirveye oynamaktır.

4- Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki; 50. yılda şampiyonluğa parolasıyla 2017-18 yılı hedefe kilitleneceğimiz bir yıl olacaktır." - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Muharrem Usta Trabzonspor Twitter Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title