Haberler

    Muharrem Usta "Devam" Dedi

    Trabzonspor Yönetimi, taraftarının istifa isteklerini değerlendirdi, görevi sürdürme kararı aldı. Toplantıdan takımla daha yakından ilgilenmeleri yönünde karar çıktı.

    2018'de henüz galibiyeti bulunmayan Trabzonspor'da Medipol Başakşehir yenilgisi bardağı taşırmıştı. Bordo-mavili taraftarın, istifaya davet ettiği Başkan Muharrem Usta ile arkadaşları bu sese kulak verdi ve durum değerlendirmesi yaptı.

    Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya gelen bordo-mavililer, takımın durumunu tartışırken, kulübün geleceğiyle ilgili önemli bir karara imza attı. Muharrem Usta Yönetimi, devam edilmesinin kulüp adına daha faydalı olduğuna karar verdi.

    Son dönemde yaşananları masaya yatıran Karadeniz ekibinin yönetimi, takımla daha yakından ilgilenilmesine de karar verdi. Toplantının ardından teknik direktör Rıza Çalımbay ile bir araya gelen yönetim, burada desteklerinin tam olduğu mesajını iletti.

    Süreç hızlanacak

    Karadeniz ekibinin yönetiminin diğer konusu, futbolcuların alacaklarıydı. Gelecek ay sonunda kulüp lisansı için başvuracak olan bordo-mavililer, geçmiş dönemle ilgili borçların ödenmesi konusunda sürecin hızlandırılmasına da karar verdiler.

    Camia içerisinde de eleştirilen Muharrem Usta ve yönetimi, bir an önce sportif başarılara ulaşarak, bordo-mavililer içindeki muhalefeti susturmayı amaçlıyor.

    ]

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Muharrem Usta Trabzonspor Başakşehir Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title