Haberler

CHP'de İstanbul İçin Adı Geçen Muharrem İnce, Seçim Çalışmalarına Bursa'da Başladı

Güncelleme:

31 Mart seçimlerinde tüm ülkeyi karış karış gezeceğini söyleyen ve CHP'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi için konuşulan Muharrem İnce, seçim çalışmalarına Bursa Orhangazi'de başladı.

CHP'nin 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, 31 Mart seçimlerinde tüm ülkeyi karış karış gezeceğini söyledi. Seçim çalışmalarına Bursa Orhangazi'den başlayan İnce, "Nasıl ki cumhurbaşkanlığı seçiminde hepiniz beni seçtirmek için çalıştıysanız, bende şimdi arkadaşlarımı seçtirmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım" dedi.

İNCE'YE YOĞUN İLGİ

CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 31 Mart yerel seçimleri için sahaya indi. Seçim çalışmalarına Orhangazi'den başlayan İnce, partililer ve Orhangazi Belediye başkan adayı Çetin Çoklar ile birlikte ilçede vatandaşlarla buluştu. Cumhuriyet alanından Hürriyet mahallesine kadar yürüyen İnce, yolda esnaf ve vatandaşlarla selamlaştı. Sık sık yolunu kesen vatandaşlar İnce ile fotoğraf çektirmek için birbiri ile yarıştı.

CHP'de İstanbul İçin Adı Geçen Muharrem İnce, Seçim Çalışmalarına Bursa'da Başladı

KAHVEHANEDE VATANDAŞLARA SESLENDİ

Muharrem İnce, Hürriyet mahallesinde bir kahvehanede vatandaşlara seslendi. Siyasetçinin sokakta bir saat gezdikten sonra nabzı tutabildiğini ifade eden İnce, "Orhangazi'de gördüğümü söyleyeyim. Bende hep Yalova'da seçmenlere ismiyle hitap ederdim. Bir kere bu on numara. Çetin Çoklar insanlara hep isimleri ile hitap etti. İki, milletin gözlerindeki ışığı gördüm. Yani yanılmam kolay kolay. Bence Orhangazi olmuş." dedi.

CHP'de İstanbul İçin Adı Geçen Muharrem İnce, Seçim Çalışmalarına Bursa'da Başladı

İSTANBUL ADAYLIĞI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı sorulan İnce, "Başından beri söylediğim lafın arkasındayım. 16 yıldır iktidar olan bu partiye bir alternatif olmak istiyorsa Cumhuriyet Halk Partisi, kendi örgütüne güvenmelidir, üyelerine güvenmelidir. İstanbul'da 259 bin üyemiz var. 259 bin kişi yanlış yapamaz. Ben hep söyledim sandık konulsun. Bu sandıktan kim çıkarsa adayımız o olsun. Ben bu lafımın arkasındayım. Kamuoyunda araştırmalar yapıyorlar genel merkez yöneticiler. Onların iyi niyetine güvenmek zorundayız. Çünkü partiyi yönetenler partinin tapusunu almaz. İki yıllığına yönetme yetkisini alırlar. Bunun sonra hesabı da var tabii. Yönetenler hesap da verecekler. Ben maraza çıkartmamaya çalışıyorum. Hiç sesimi çıkartmıyorum farkındaysanız. Gördüğüm bir sürü yanlışlıklar var ama sesimi çıkartmıyorum. 31 Mart'a kadar maraza çıkartma zamanı değil, çalışma zamanı" dedi.

CHP'de İstanbul İçin Adı Geçen Muharrem İnce, Seçim Çalışmalarına Bursa'da Başladı

"PARTİ İÇİ TARTIŞMALARA GİRMEYECEĞİM"

31 Mart seçimleri için Türkiye'yi karış karış gezeceğini ifade eden İnce, "Nasıl ki Cumhurbaşkanlığı seçiminde hepiniz beni seçtirmek için çalıştıysanız, bende şimdi arkadaşlarımı seçtirmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım." dedi.
İnce, partisine yönelik sorulara ise, 'Parti içi tartışmalara girmeyeceğim' diyerek cevap verdi.

CHP'de İstanbul İçin Adı Geçen Muharrem İnce, Seçim Çalışmalarına Bursa'da Başladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Muharrem İnce Orhangazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title