Haberler

Muharip Gaziler Derneği'nin Yeni Yönetimi Belli Oldu

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sebahattin Çorbacı, Yeni Yönetim Kurulu Üyelerini ve Görev Dağılımını Açıkladı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sebahattin Çorbacı, yeni yönetim kurulu üyelerini ve görev dağılımını açıkladı.

Başkan Sebahattin Çorbacı düzenlediği basın toplantısında, derneğin kongresinden sonra oluşan yönetim kurulunun görev bölümünü yaptığını belirtti. Çorbacı, "Yapılan görev dağılımı sonrasında Başkan Yardımcılığına Hüseyin Saraydemir, Mali Sekreterliğe Halit Başdağ, üyeliklere Turan Odabaş, Şaban Arslan, Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine Osman Varol, Ahmet Yorulmaz ve Mustafa Şen seçilmişlerdir. Yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımı bu kutsal göreve layık görenlere teşekkür ederim" dedi.

Çorbacı ayrıca, "Biz gaziler, muharebeden sağ çıkan, devleti tarafından Gazilik Nişanı verilen, Cumhuriyetimizin en büyük gazisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşayan canlı temsilcileriyiz. Atatürk'ü örnek alan ve O'nu temsil eden Gazi, devletine ve Cumhuriyetine sadık, vatanı, milleti ile bütünleşmiş, Ay-Yıldızlı bayrak sevgisi, kalbinde daima Türklük tutkusu olan, uyanık, şehidini unutmayan, şehit yakınlarının acısını daima yüreğinde hisseden, kendi menfaatinin, vatanın ve milletin menfaatinden sonra geldiğini bilen, milletin tüm acılarına ortak olan, asil, şerefli ve fazilet sahibi olandır. Biz gazilerin yaşantımız boyunca, bu değerlere sadık, bu ulvi ünvana layık olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki saygı değer Türk halkı, gazilerimize hak ettikleri ilgi ve alakayı göstersinler" şeklinde konuştu.

(Hk-AK)

20.06.2007 18:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title